Hlavní obsah

Muž bodl soka u Plzně na Štědrý večer přímo do srdce

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Plzeň

Policisté obvinili 30letého Ukrajince z vraždy. Ten podle vyšetřovatelů během Štědrého večera na ubytovně v Třemošné na severním Plzeňsku bodl 38letého Moldavana přímo do srdce.

Foto: Klára Mrázová, Právo

Policie vyšetřuje vraždu na ubytovně u Plzně.

Článek

Útoku předcházela hádka mezi cizinci, která se odehrála kolem 18. hodiny v kuchyňce na ubytovně.

Podle policejní mluvčí Dagmar Brožové vzal 30letý muž kuchyňský nůž a bodl 38letého muže do oblasti srdce. Přivolaní záchranáři už zraněnému nedokázali pomoci.

Byl prase, aspoň bude o šmejda míň, hájil se muž obžalovaný z vraždy v Jihlavě

Krimi

„Utrpěl velmi vážné zranění s velkou ztrátou krve. Lékař na místě konstatoval úmrtí,“ uvedla v sobotu za krajskou záchranku Mária Svobodová.

Policisté pachatele zadrželi na místě a zavřeli ho do cely. „Plzeňští kriminalisté ho obvinili ze spáchání zvlášť závažného zločinu vraždy. Státnímu zástupci podají podnět k návrhu na jeho vzetí do vazby,“ sdělila Brožová s tím, že muži hrozí trest až 18 let vězení.

Vrazil spolubydlícímu nůž do zad, místo ve vězení skončí senior v psychiatrické léčebně

Krimi

Podle zjištění Práva je zabitým mužem Moldavan. „Je hrozné, co se stalo. Byl to můj spolubydlící. Oba jsme sem přijeli před třemi týdny,“ řekl Novinkám muž, který se představil jako Andrej a přicestoval do ČR za prací.

Obviněný třicetiletý muž pochází z Ukrajiny. „Ten na ubytovnu dorazil teprve na Štědrý den,“ dodal Andrej.

Reklama

Související články

Výběr článků

Načítám