Hlavní obsah

Lupič házel po prodavači v Plzni lahve, skončil ve vazbě

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Plzeň

Napřed na prodavače vytáhl nůž, pak po něm házel lahve. A teď už sedí ve vazební cele. Dvaačtyřicetiletému recidivistovi, který v úterý před polednem přepadl jedny z potravin v centru Plzně, hrozí až deset let za mřížemi.

Foto: Policie ČR

Ilustrační foto

Článek

Muž si přitom v obchodě nejprve vzal dva pytlíky s pečivem, u pokladny prohlásil, že si musí dojít pro peníze a že se vrátí.

Vrátil se. S kapucí přes hlavu, rouškou přes ústa a s kuchyňským nožem v ruce. „Požadoval vydání hotovosti z pokladny,“ sdělila ve čtvrtek policejní mluvčí Veronika Hokrová.

Lupič s nožem přepadl prodejnu tabáku v Plzni. Pokladní ho zahnala vodou

Krimi

Prodavač otevřel kasu, ale když se lupič sápal po penězích, vyrval mu z ruky nůž. Při následné rvačce sice obchodník inkasoval ránu pěstí, podařilo se mu však i s nožem utéct mezi regály v zadní části prodejny.

„Agresor po něm začal házet lahve s červeným vínem a poté utekl,“ uvedla Hokrová.

Policie zveřejnila video, na kterém dvojice zbije barmana do bezvědomí. Muži jdou do vazby

Krimi

Lupič si odnesl zhruba dvacetitisícový lup, jenže vzhledem k tomu, že se jednalo o známou firmu, došli si pro něj kriminalisté už o necelých pět hodin později na plzeňské nádraží.

„Nepomohlo mu ani to, že se po loupeži převlékl do jiného oděvu,“ uzavřela Hokrová s tím, že soud muže poslal do vazby.

Reklama

Související články

Výběr článků

Načítám