Hlavní obsah

Policie zveřejnila video, na kterém dvojice zbije barmana do bezvědomí. Muži jdou do vazby

Právo, pab

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Plzeň
Aktualizováno

Kriminalisté zadrželi dva muže z Domažlicka, kteří jsou podezřelí z přepadení herny v Holýšově z konce minulého měsíce. Lupiči tehdy vzali barmana po hlavě dřevěným hranolem, až skončil v bezvědomí. Pak vzali peníze a utekli. Soud v Domažlicích ve čtvrtek oba obviněné poslal do vazby. Policie zveřejnila video z přepadení.

Přepadení herny na DomažlickuVideo: Policie ČR

 
Článek

Státní zástupkyně Věra Brázdová Právu potvrdila, že oba muži ve věku 18 a 35 let byli obviněni z loupeže s těžkou újmou na zdraví, za což jim hrozí až 12 let vězení.

Žalobkyně navrhla soudu uvalení vazby, protože má obavu, že by na svobodě mohli v trestné činnosti pokračovat. Domažlický soud návrhu vyhověl a oba obviněné poslal do vazební věznice.

Okradli mě a spoutali, ohlásil dlužník fingovanou loupež na Blanensku

Krimi

Policie během čtvrtka zveřejnila videozáznam z bezpečnostní kamery, která zachytila napadení. Dvojice obviněných podle kriminalistů přepadla podnik kolem půl druhé v noci. Podle zjištění Práva tam ten den prohráli peníze v hracích automatech. Proto se tam vrátili v kuklách vyzbrojeni dřevěným hranolem a sekerkou.

BEZ KOMENTÁŘE: Mladíci obvinění z loupeže přicházejí k vazebnímu zasedání souduVideo: Patrik Biskup, Právo

Ze záběrů bezpečnostní kamery je patrné, že barmana dvakrát udeřili do hlavy. Po druhé ráně muž zůstal bezvládně ležet na zemi. Lupiči sebrali hotovost a zmizeli.

Zraněný muž se na chvilku probral z bezvědomí a stačil si přivolat pomoc. Lékaři v nemocnici bojovali několik hodin o jeho život na operačním sále. Rány mu způsobily krvácení do mozku.

Podle informací Práva se oba obvinění k činu nakonec doznali. Jeden z nich je v podmínce za drogové delikty.

Reklama

Související články

Výběr článků

Načítám