Hlavní obsah

Dvanáctiletý chlapec přebíhal v Ostravě silnici, smetlo ho auto

Novinky, mik

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Slezská Ostrava

V pondělí odpoledne po 14. hodině srazil automobil ve Slezské Ostravě dvanáctiletého chlapce. Záchranáři jej převezli do nemocnice, uvedla mluvčí policie Gabriela Holčáková.

Foto: Jaroslav Soukup, Novinky

Ilustrační foto

Článek

„Nezletilý přebíhal silnici u zastávky MHD Chrustova, přičemž došlo ke střetu s vozem Škoda Fabia řízeným 34letým mužem,“ řekla Holčáková.

Záchranáři převezli chlapce do nemocnice, kde byl hospitalizován. Způsobená zranění si vyžádají léčbu zřejmě delší než šest týdnů.

KOMENTÁŘ DNE:

Lyžařské Nagano -  Nedá se nic dělat, dnešní komentář musí být sportovní, protože jedna mladá dáma přepsala lyžařské dějiny země. Čtěte zde >>

„K objasnění věci zahájil policejní komisař úkony trestního řízení pro přečin těžké ublížení na zdraví z nedbalosti. Řidič nebyl ovlivněn alkoholem,“ sdělila Holčáková.

Policie se obrací na cestující z trolejbusu 106, kteří mohli být svědky nehody, ale i na ostatní občany, kteří nehodu viděli, aby se přihlásili na linku 158.

Reklama

Výběr článků

Načítám