Hlavní obsah

Dodávka smetla na pumpě na D10 stojan i auta. Příčinou byl smyk, zjistila policie

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Mladá Boleslav

Policie po půl roce ukončila vyšetřování tragické nehody z dálnice D10, kde dodávka smetla auta na pumpě i stojany. Příčinou nehody byl podle ní smyk, řekla ve čtvrtek na dotaz Novinek mluvčí policie Lucie Nováková.

Tragická nehoda na čerpací stanici na D10Video: Pavel Jaňurek, Novinky

 
Článek

Nehoda se stala v červnu u obce Hlavenec. „Během vyšetřování kriminalisté zjistili, že při dopravní nehodě uvedl čtyřicetiletý řidič nákladního automobilu Iveco Daily vozidlo do smyku, přejel do pravého jízdního pruhu a následně do pruhu odbočovacího až do prostor benzinové čerpací stanice,“ uvedla Nováková.

Dodávka na D10 smetla stojan na benzince i auta. Jeden mrtvý

Krimi

Řidič pak narazil do stojanu a dalších tří aut, která se tam nacházela. Řidič dodávky i přes rychlou pomoc na místě zemřel. Další dva lidé byli zraněni.

Policie také zkoumala, zda cizinec neřídil pod vlivem drog nebo alkoholu. Pitva to však vyloučila. „V souvislosti s dopravní nehodou nedošlo ke spáchání žádného trestného činu,“ konstatovala mluvčí.

Policie obvinila dva mladíky, kteří pod D10 zapálili pneumatiky. Bouralo kvůli nim 15 aut

Krimi

Reklama

Výběr článků

Načítám