Hlavní obsah

Dodávka na D10 smetla stojan na benzince i auta. Jeden mrtvý

Novinky, ok, jap

Jeden člověk zemřel a další dva byli zraněni při nehodě dodávky na čerpací stanici na dálnici D10 nedaleko Staré Boleslavi. Řidič tam v úterý dopoledne najel do stojanu a několika aut.

Tragická nehoda na čerpací stanici na D10Video: Pavel Jaňurek, Novinky

 
Článek

Nehoda se stala kolem jedenácté hodiny na čerpací stanici na dálnici D10 u Hlavence. „Řidič dodávky jel ve směru na Prahu a sjížděl na čerpací stanici. Tam z dosud nezjištěných příčin narazil do stojanu a dvou vozidel,“ řekla Novinkám mluvčí policie Eva Hašlová.

Žena vjela ve Staré Boleslavi do protisměru, po nárazu do dodávky zemřela

Krimi

Záchranáři na místo poslali kromě záchranářů a lékaře také vrtulník. „I přes veškerou snahu záchranářů a několik desítek minut trvající resuscitaci se nepodařilo jednu osobu zachránit,“ uvedla mluvčí záchranářů Petra Effenbergerová.

Podle ní utrpěli lehké zranění další dva lidé, kteří byli po ošetření převezeni do mladoboleslavské nemocnice. Podle Hašlové zemřel muž z dodávky.

Příčiny nehody vyšetřuje policie. Podle některých svědků a mluvčího hasičů Petra Svobody mělo dodávce při příjezdu na pumpu upadnout kolo. Hasiči lidi z pumpy evakuovali, únik pohonných hmot nezjistili.

Foto: Novinky

Nehoda na čerpací stanici

Foto: Pavel Jaňurek, Novinky

Havarovaná dodávka na čerpací stanici

Reklama

Výběr článků

Načítám