Hlavní obsah

Dítě svého přítele zneužívala k perverzním hrátkám, půjde na pět let do vězení

Plzeň

Na pět let do vězení půjde Markéta V. (28) z Plzeňska za to, že zneužívala k perverzním sexuálním hrátkám osmiletého syna svého bývalého přítele. V úterý ji tam poslal Krajský soud v Plzni, který se podle státního zástupce Martina Rykla ztotožnil s obžalobou. „Uznal ji vinnou z týrání a znásilnění,“ uvedl Rykl s tím, že rozsudek není pravomocný. Žena navíc musí dítěti zaplatit 100 tisíc korun za způsobenou psychickou újmu.

Foto: Profimedia.cz

Ilustrační foto

Článek

Podle spisu měla obžalovaná žena zavírat nezletilého chlapce do kumbálu, kde se počůral a pokakal. Pak ho nechala výkaly a moč rukama po sobě uklidit.

Jindy mu zase přelepovala oči a pusu, přivazovala ho lepicí páskou k posteli nebo ho zabalila do černého gumového pytle, do pusy mu dala erotický roubík a na hlavu nasadila plynovou masku.

V mobilním telefonu Markéty V. našli kriminalisté snímky, které na její zvrácené praktiky ukazují.

Macecha měla zneužít dítě k sado-maso hrátkám. Hloupost, zastal se jí otec chlapce

Krimi

Na jednom je například vyfocen poškozený hoch, jak je po krk zabalený v černém pytli s páskou přes oči a v ústech má kuličku spojenou provázkem s dalšími kuličkami.

Otec chlapce u soudu ve čtvrtek potvrdil, že je na fotkách skutečně jeho syn. „Za jakých okolností vznikly, ale netuším,“ řekl otec.

Obžalovaná žena tvrdila, že nešlo o žádné zneužívání, ale o trest za to, když schválně pomočil zeď nebo načůral do trouby.

„Chtěla jsem ho zklidnit. Než abych ho mlátila, tak jsem zvolila tuhle formu trestu. Teď už vím, že byla špatná. Fotky jsem si pořizovala proto, abych mu mohla ukázat, co ho čeká, když zase něco provede,“ prohlásila Markéta V.

Musel pít moč a jíst zvratky

Hoch policistům vypověděl, že před ním obžalovaná žena chodila nahá nebo v gumových šatech. Později také uvedl, že ho nechávala pít moč a jíst vlastní zvratky. Potvrdil také, že když byl svázaný, sahala mu mezi nohy.

„Věrně a autenticky popisuje situace, jejichž významu nemůže rozumět a které se týkají především technik obvyklých u vyznavačů perverzního sexu,“ stojí ve znaleckém posudku.

U obžalované ženy znalci nezjistili žádnou výraznou sexuální nebo duševní poruchu, což ale podle jejich závěru nevylučuje, že se mohla trestného činu dopustit.

„Z její strany nešlo o afekt nebo zkratkovité jednání, ale mělo to pravděpodobně souvislost s jejím atypickým sexuálním chováním,“ shodli se psychiatři.

Matka: Žena dala synovi nůž na krk

Biologická matka poškozeného chlapce, která v případu vystupuje jako svědkyně, před soudem řekla, že když se o tom dozvěděla, byl to pro ni naprostý šok.

„Syn se svěřil nejdřív prababičce s tím, že mu obžalovaná dala nůž na krk, že když o tom někomu řekne, zabije ho. Bylo mi divné, že když se po víkendu vracel od exmanžela, byl hodně nervózní a říkal, že už tam příště nechce,“ sdělila matka dítěte soudu.

„Řešila jsem to dokonce s psychology, kteří doporučili, aby se mu tam otec více věnoval. Vůbec mě nenapadlo, že by mu obžalovaná něco takového mohla provádět, když je sama matkou,“ podotkla chlapcova matka.

Žena totiž má s chlapcovým otcem malé dítě.

Potvrdila, že v současné době je její syn relativně v pohodě. „Snažím se, aby na to nemyslel a věnoval se škole. Jeho chování se teď úplně změnilo, není nervózní, poslouchá a je spokojený,“ uzavřela matka poškozeného.

Reklama

Výběr článků

Načítám