Hlavní obsah

Macecha měla zneužít dítě k sado-maso hrátkám. Hloupost, zastal se jí otec chlapce

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Plzeň

Je to hloupost, všechno zosnovala moje babička. Těmito slovy se ve čtvrtek u Krajského soudu v Plzni zastal Jakub Š. své bývalé družky, která měla podle obžaloby zneužívat jeho osmiletého syna k sadomasochistickým hrátkám. Jako obviněné ze zločinu týrání a znásilnění hrozí zdravotní sestře Markétě V. (28) až deset let vězení.

Foto: Ondřej Kořínek, Novinky

Ilustrační foto.

Článek

„Nevěřím těm věcem, co jsou uvedeny v trestním stíhání. K tomu, co kluk říká, ho navádí jeho prababička. Máme s ní nějaké majetkové spory,“ prohlásil otec dítěte, který se letos v lednu s obžalovanou rozešel a společně mají také syna.

Podle spisu měla obžalovaná žena zavírat nezletilého chlapce do kumbálu, kde se počůral a pokakal. Pak ho nechala výkaly a moč rukama po sobě uklidit.

Jindy mu zase přelepovala oči a pusu, přivazovala ho lepicí páskou k posteli nebo ho zabalila do černého gumového pytle, do pusy mu dala erotický roubík a na hlavu nasadila plynovou masku.

Ženu na Plzeňsku viní ze zneužívání dítěte, chlapce měla nutit k sado-maso hrátkám

Krimi

V mobilním telefonu Markéty V. našli kriminalisté snímky, které na její zvrácené praktiky ukazují.

Na jednom je například vyfocený poškozený hoch, jak je po krk zabalený v černém pytli s páskou přes oči a v ústech s kuličkou spojenou provázkem s dalšími kuličkami.

Otec chlapce u soudu ve čtvrtek potvrdil, že na fotkách je skutečně jeho syn. „Za jakých okolností a proč vznikly, ale netuším,“ dodal.

Obžalovaná žena tvrdila, že nešlo o žádné zneužívání, ale o trest za to, když schválně pomočil zeď nebo načůral do trouby.

„Chtěla jsem ho zklidnit. Než abych ho mlátila, tak jsem zvolila tuhle formu trestu. Teď už vím, že byla špatná. Fotky jsem si pořizovala proto, abych mu to mohla ukázat, co ho čeká, když zase něco provede,“ prohlásila Markéta V.

Zástupce ředitele dětského domova je stíhán za znásilnění dětí

Krimi

Hoch policistům vypověděl, že před ním obžalovaná žena chodila nahá nebo v gumových šatech. Později také uvedl, že mu nechávala pít moč a jíst vlastní zvratky. Potvrdil také, že když byl svázaný, sahala mu mezi nohy.

„Věrně a autenticky popisuje situace, jejichž významu nemůže rozumět a které se týkají především technik obvyklých u vyznavačů perverzního sexu,“ stojí ve znaleckém posudku.

U obžalované ženy znalci nezjistili žádnou výraznou sexuální nebo duševní poruchu, což ale podle jejich závěru nevylučuje, že se mohla trestného činu dopustit.

„Z její strany nešlo o afekt nebo zkratkovité jednání, ale mělo to pravděpodobně souvislost s jejím atypickým sexuálním chováním,“ shodli se psychiatři.

Biologická matka poškozeného chlapce, která v případu vystupuje jako svědkyně, před soudem řekla, že když se o tom dozvěděla, byl to pro ni naprostý šok.

Žena křivě nařkla exmanžela ze zneužívání dcery. Žalobkyně nad tím mávla rukou

Krimi

„Syn se svěřil nejdřív prababičce s tím, že mu obžalovaná dala nůž na krk, že když o tom někomu řekne, zabije ho. Bylo mi divné, že když se po víkendu vracel od exmanžela, byl hodně nervózní a říkal, že už tam příště nechce,“ sdělila matka dítěte soudu.

„Řešila jsem to dokonce s psychology, kteří doporučili, aby se mu tam otec více věnoval. Vůbec mě nenapadlo, že by mu obžalovaná něco takového mohla provádět, když je sama matkou,“ podotkla chlapcova matka.

Potvrdila, že v současné době je její syn relativně v pohodě. „Snažím se, aby na to nemyslel a věnoval se škole. Jeho chování se teď úplně změnilo, není nervózní, poslouchá a je spokojený,“ uzavřela matka poškozeného.

Reklama

Související články

Výběr článků

Načítám