Hlavní obsah

Cyklista skončil po srážce s autem v bezvědomí. Zoufalá přítelkyně Monika ho hledala po nemocnicích

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Čeká Lípa
Aktualizováno

V bezvědomí a bez dokladů leží od neděle v nemocnici cyklista po nehodě v České Lípě. Podle vyšetřovatelů se srazil s autem, když jel po vedlejší silnici a nedal přednost osobnímu autu. Důvodem jeho závažných zranění je podle policie hlavně to, že neměl helmu. Policisté zjišťovali jeho totožnost, nakonec se přihlásila partnerka, jejíž jméno „Monika“ má vytetované na předloktí.

Foto: Policie ČR

Policie pátrala po totožnosti cyklisty.

Článek

Nehoda se stala v neděli krátce po 20. hodině. Cyklista jel po vedlejší Bardějovské ulici ke křižovatce s ulicemi Žitavská a Sluneční v České Lípě, informovala o nehodě v úterý mluvčí policie Ivana Baláková.

Cyklista se podle vyšetřovatelů pravděpodobně chystal projet křižovatku rovně, nedal ale přitom přednost autu značky Škoda Fabia jedoucímu po hlavní silnici.

Cyklista v Trutnově srazil dívku na přechodu. Neměl helmu a utrpěl těžké zranění

Krimi

Muž skončil v nemocnici v Liberci v bezvědomí a nebylo množné sehnat informace k jeho totožnosti, protože u sebe neměl žádné doklady, policie proto žádala veřejnost o pomoc při zjištění, o koho jde.

Jedním z poznávacích znamení bylo při pátrání to, že muž má na předloktí vytetované jméno Monika. Nakonec v úterý v podvečer přišla na policejní oddělení v České Lípě žena stejného jména, která postrádala svého přítele.

„Ukázalo se, že jejím partnerem je cyklista, po jehož totožnosti jsme pátrali. Jedná se o 40letého muže, který má přechodné bydliště v České Lípě,“ aktualizovala ve středu dopoledne zprávu o pátrání Baláková.

Krádež stovek tisíc korun v Praze. Vytipované ženě muž propíchl pneumatiku a strhl jí batoh

Krimi

„Jeho družka Monika tušila, že se mu zřejmě něco zlého přihodilo, když se nevrátil domů, a začala obvolávat nemocnice v České Lípě a Mladé Boleslavi. Obrátit se na Krajskou nemocnici v Liberci ji nenapadlo. Když ho nenašla v nemocnicích, přišla se žádostí o pomoc při pátrání po něm na naši služebnu,“ vysvětlila mluvčí.

Muž podle svědectví vyrazil v neděli na dámském kole značky Heidemann Fürstenkrone na návštěvu příbuzných a po 20. hodině měl nehodu s následným bezvědomím. Dosud se z něj podle Balákové neprobral.

Policie našla 11letého chlapce z Prahy. Už mě nebaví život, psal

Krimi

„K tomuto příběhu je třeba dodat, že se vůbec nemusel stát, kdyby muž za jízdy použil cyklistickou přilbu. A protože ji neměl, utrpěl velmi závažné a život ohrožující poranění hlavy,“ dodala Baláková.

Reklama

Související články

Výběr článků

Načítám