Hlavní obsah

Čekal jsem vás, řekl policistům muž, který utekl revizorovi a spadl pod auto

Novinky, kub

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Brno

Policisté vypátrali muže, který utekl v červnu v Brně revizorovi, načež vběhl do cesty autu. Nehoda se obešla bez zranění a muž z místa odešel, policie po něm pátrala. Kromě sankce za jízdu načerno ho čeká správní řízení kvůli nehodě.

Utíkal před revizorem, srazilo ho autoVideo: Policie ČR

 
Článek

„Jen několik málo dnů trvalo pátrání po muži, který zadarmo jezdil městskou hromadnou dopravou. Okamžitě po zveřejnění výzvy se policistům přihlásili klíčoví svědci, kteří je pak rychle nasměrovali na stopu neznámého kaskadéra,“ sdělil v úterý mluvčí policie Petr Vala.

Policisté muže zadrželi u něj doma. „Dokonce se přiznal, že věděl, že ho usilovně hledají, a každou chvíli je očekával,“ zmínil mluvčí.

Černý pasažér vyskočil v Brně před revizorem z tramvaje a srazilo ho auto

Krimi

Podle svých slov by se býval přihlásil i sám, ale údajně nevěděl kde. Podle Valy mu nyní hrozí sankce ve správním řízení za nehodu.

Incident se stal na konci června, od té doby policie po muži marně pátrala a nedávno zveřejnila kamerový záznam. Na něm bylo vidět, jak revizor kontroloval cestující, až došel k černému pasažérovi. Oba muži pak chtěli na zastávce Semilaso vystoupit. Muž bez jízdenky však doslova vyskočil před projíždějící auto.

Reklama

Související články

Výběr článků

Načítám