Hlavní obsah

Červená a chodci nezájem. Šílenou jízdu dívky v audi ve Zlíně zastavil obrubník

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Zlín

Nenapravitelnou řidičku pronásledovali policisté ve Zlíně. Žena hlídce ve vozidle značky Audi ujížděla na červenou, měla přitom úřady zakázané řízení kvůli dřívějšímu pozitivnímu testu na drogy. Při incidentu ohrozila podle policie chodce.

Foto: Policie ČR

Policie pronásledovala řidičku ve Zlíně.

Článek

O případu v pátek informovala mluvčí policie Monika Kozumplíková. Honička s řidičkou podle ní začala ve čtvrtek krátce po 18:30 hodin na zlínské třídě Tomáše Bati tím, že nezastavila u semaforu na červenou.

Řidič v audi na Ostravsku ujížděl 200 km/h, policie zveřejnila záběry z honičky

Krimi

„Na výzvy k zastavení nereagovala, vysokou rychlostí pokračovala v bezohledné jízdě ulicemi Bartošovy čtvrti a jejího okolí. V mírné zatáčce nezvládla řízení, vjela do protisměru a najela na obrubník a na chodník, kde se zrcátkem střetla s procházející seniorkou. Při jízdě ohrozila další dvě chodkyně, ty ovšem stačily před jedoucím vozidlem uskočit. Její jízda skončila po proražení pneumatik v ulici Broučkova,“ zmínila mluvčí.

Jede šíleně, hoří mu kolo. Policie zveřejnila pronásledování kradeného audi v Praze

Krimi

Sedmadvacetiletá žena alkohol nenadýchala. „Zkoušku na přítomnost drog odmítla a odmítla také lékařské vyšetření na zjištění požití drog před jízdou. Řidička policistům nepředložila řidičský průkaz, ti zjistili, že jí ho zadrželi koncem února kolegové, protože měla pozitivní test na požití drog před jízdou a lékařské vyšetření tehdy také odmítla,“ uvedla Kozumplíková.

Mladý nezmar bez řidičáku dojezdil, auto mu po další honičce na Hodonínsku vzali

Krimi

Škodu vyšetřovatelé zatím vyčíslili na 50 tisíc korun, právní kvalifikace se ještě může upřesnit.

Reklama

Související články

Výběr článků

Načítám