Hlavní obsah

Zfetovaný řidič ujížděl v Hradci Králové hlídce i s 11letou dcerou

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Hradec Králové

Se ženou a 11letou dcerou v autě ujížděl ve středu večer 35letý řidič hlídce strážníků v Hradci Králové. Muž řízení nezvládl, přejel kruhový objezd a narazil do svodidel. Šofér byl pod vlivem pervitinu a nikdy neměl řidičský průkaz.

Řidič ujížděl s dítětem v autěVideo: MP Hradec Králové

 
Článek

Hlídka strážníků chtěla auto zastavit, protože řidič vjel do pěší zóny. Jenže tomu se zastavit nechtělo, zamířil si to k dálnici.

„Na Pražské třídě řidič nezvládl řízení a naboural do kamenného kruhového objezdu. Ten nakonec přelétl a skončil ve svodidlech. Když muž za volantem zjistil, že vozidlo je nepojízdné, pokusil se z něho utéci,“ uvedla mluvčí strážníků Eva Kněžourová.

Velká vánoční krádež: Neznámý zloděj ukradl hvězdu z 15 metrů vysokého stromu

Krimi

Teprve pohled do služební zbraně ho donutil vzdát se snahy o útěk a se strážníky a policisty začal spolupracovat. V autě s ním jela žena a 11letá dívka, která byla převezena do nemocnice. Žádné zranění naštěstí neměla, stejně jako řidič a spolujezdkyně.

Foto: Policie ČR

Havarované Audi A3

„Orientační test na drogy byl pozitivní na amfetamin a metanfetamin. Policisté z evidencí zjistili, že 35letý muž není držitelem žádného řidičského průkazu a ani nikdy nebyl a na svém kontě má již dva zákazy řízení. U vozidla má propadlou technickou kontrolu, státní registrační značky patřící jinému vozidlu a je bez povinného pojištění,“ dodala výčet přestupků mluvčí policie Iva Kormošová.

Řidič se dvěma promile se policii bránil, co to šlo. Tečku udělal pepřový sprej

Krimi

Protože se muž odmítl podrobit odběru krve, případ byl předán do správního řízení, kde mu hrozí pokuta až 50 tisíc korun a další zákaz řízení.

Reklama

Výběr článků

Načítám