Hlavní obsah

Banda zuřivců v Praze zkopala v přesile muže, útok zaznamenala kamera

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Praha

Drsné přepadení muže zaznamenala pouliční kamera v Praze na Žižkově. Šest mužů v přesile zkopalo a bilo oběť i ve chvíli, kdy napadený ležel na zemi. Skupinu před útokem zachytila rovněž bezpečnostní kamera v obchodě, policie po násilnících pátrá.

Drsné přepadení muže na ŽižkověVideo: Policie ČR

 
Článek

Banda šesti mužů přepadla oběť v neděli krátce před pátou hodinou ráno v Husinecké ulici na pražském Žižkově.

Ústavní soud potvrdil devět let za brutální útok na mladíka v Brně

Krimi

Sedmadvacetiletého muže nejdřív fyzicky napadli a pak oloupili.

„Incidentu předcházela slovní rozepře mezi skupinkou podezřelých a poškozeným. Ten si chtěl celou situaci zaznamenat na svůj mobilní telefon, což vedlo k eskalaci a poškozený začal před skupinkou ustupovat a následně i utíkat,” informovala ve středu o případu mluvčí policie Violeta Siřišťová.

Lupiče zajímaly jen bankovky. Policie ukázala přepadení banky v Mladé Boleslavi

Krimi

Útočníci muže podle vyšetřovatelů pronásledovali, a když ho dostihli, podkopli mu nohy, až upadl na zem.

„Okamžitě byl dosud neznámými muži fyzicky napaden několika ranami pěstí do hlavy a dále kopy do oblasti těla. Po napadení mu některý z útočníků odcizil peněženku a mobilní telefon. Poškozený utrpěl zranění, která si vyžádala převoz do nemocnice,” upřesnila mluvčí.

Za mimořádně brutální vraždu na faře potvrdil soud mladíkovi 17 let vězení

Krimi

Kriminalisté zveřejnili k případu kamerové záznamy incidentu z pouliční kamery a také video z nedaleké večerky, kde byla parta nakupovat před samotným napadením.

Foto: Policie ČR

Drsné přepadení muže na Žižkově

„Pokud podezřelé na záběrech poznáváte nebo víte, kde by se mohli zdržovat, ozvěte se prosím neprodleně na linku 158,” dodala Siřišťová s tím, že případ policie prověřuje jako loupež, za kterou podezřelým hrozí až desetileté vězení.

Reklama

Související články

Výběr článků

Načítám