Hlavní obsah

Rodinná oslava v Praze se zvrtla. Skončila hromadnou rvačkou 60 lidí

Novinky, jap

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Praha

Rodinná oslava v sokolovně v pražských Řepích skončila v sobotu večer hromadnou rvačkou. Situace se uklidnila až po příjezdu policie.

BEZ KOMENTÁŘE: Oslava v pražských Řepích skončila hromadnou rvačkouVideo: Novinky

 
Článek

"Po 22. hodině nám byla ohlášena hromadná rvačka až 60 lidí na rodinné oslavě v objektu na křižovatce ulic Žalanského a Na Chobotě v pražských Řepích," uvedl policejní mluvčí Tomáš Hulan.

Vzhledem k velkému počtu lidí, kteří se měli mezi sebou napadat, vyrazily na místo všechny dostupné policejní hlídky ze širokého okolí, včetně strážníků, psovodů, nebo Speciální pořádkové jednotky.

"V průběhu řešení celé situace jsme pak přijali další oznámení, podle kterého měla být v místě rvačky slyšet střelba. Po příjezdu našich hlídek na místo se situace značně uklidnila, docházelo jen k dílčím konfliktům. Střelba se na místě nepotvrdila," doplnil Hulan.

Vozy policie zaplnily ulice

Jak zjistil reportér Novinek na místě, vozy policistů a strážníků prakticky zaplnily ulice v okolí Sokolovny. Podle jednoho ze svědků měla rodina na oslavu v Sokolovně pronajatý sál a akce nijak nesouvisela s místní restaurací. Při incidentu někdo rozbil vstupní dveře do budovy. Před budovou pak leželo několik převrácených zábran a dopravních značek.

"Na místě byl jeden zraněný muž, který však odmítl ošetření. Policisté pak místu věnovali zvýšený dohled, aby zabránili dalším případným problémům," dodal mluvčí.

Účastníci oslavy odjeli po 23. hodině pryč. Na místě tak zůstali pouze policisté, kteří dokumentovali vzniklé škody.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám