Hlavní obsah

O psa se během karantény v Číně starali zdravotníci, zvíře pak nechtělo k majiteli

Novinky, tcs

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Zdravotníci, kteří v čínském městě Chuang-kang bojovali proti nákaze novým koronavirem, si kromě vděčných pacientů udělali i jednoho čtyřnohého přítele. Téměř dva měsíce se starali o zlatého retrívra, kterého považovali za toulavého. Jak se následně ukázalo, pes měl majitele, ten ho ale nemohl hledat, protože musel být v karanténě.

Toto video už bohužel nemůžeme přehrávat z důvodu vypršení internetové licence

BEZ KOMENTÁŘE: Zdravotníci ve Wu-chanu se dva měsíce starali o ztraceného psa, kterého jeho pán nemohl hledat kvůli karanténě Video: Newsflare, AP

 
Článek

O psa se zdravotníci, kteří do města přijeli pomáhat z provincie Šan-tung, starali přes padesát dní. Venčili ho, hráli si s ním a zlatý retrívr, kterého považovali za toulavého, u nich našel svůj druhý domov.

Jak se však ukázalo, pes se ztratil muži, který ho kvůli karanténě nemohl jít hledat. Retrívr se potloukal ulicemi, dokud se ho neujali právě zdravotníci.

V Hongkongu se nakazil koronavirem druhý pes

Koronavirus

Psovi se u nich zřejmě zalíbilo. Když se totiž majitel po čase objevil – bylo to zrovna během ceremoniálu k ocenění práce zdravotníků, žádné nadšené vítání se nekonalo.

Problém byl také odvést psa domů. Jakmile totiž majitel zvíře pustil z vodítka, retrívr okamžitě vyrazil a zamířil za zdravotníky. Muž pak už raději psa pořád držel za obojek, aby mu opět neutekl.

Podle zpráv místních médií už je pes doma a opět spokojen.

Reklama

Výběr článků

Načítám