Hlavní obsah

Do karantény v německém přístavu musela další obří výletní loď

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Cuxhaven

V karanténě se kvůli nákaze koronavirem ocitla další velká výletní loď. Tentokrát skončila v izolaci Mein Schiff 3 německé společnosti TUI s téměř 3 tisíci lidmi na palubě. Loď kotví v domovském přístavu Cuxhaven na severu Německa, na pevninu ale nikdo z lidí na palubě až do odvolání nesmí. S odvoláním na vedení společnosti o tom v pátek informovala agentura AFP.

Toto video už bohužel nemůžeme přehrávat z důvodu vypršení internetové licence

BEZ KOMENTÁŘE: Výletní loď v německém Cuxhavenu musela do karantényVideo: Reuters

 
Článek

Německé úřady podle AFP nařídily karanténu poté, co byla u jednoho z členů posádky prokázána nákaza novým koronavirem. Testy byly u členů posádky provedeny poté, co si patnáct členů posádky stěžovalo na příznaky chřipkového onemocnění.

Stevardi na výletní lodi Diamond Princess s jídlem servírovali i koronavirus

Koronavirus

Na palubě lodi Mein Schiff 3 je 2 889 členů posádky, pasažéry loď již dříve vyložila a nové ještě nestihla nabrat. Za normálních okolností jich je ale připravena pojmout téměř 4 tisíce.

Německá výletní loď není první svého druhu, která musela kvůli pandemii nového koronaviru do karantény, velmi pravděpodobně je ale poslední.

Do přístavů doplouvají poslední výletní lodě, měly dramatické osudy

Koronavirus

Reklama

Výběr článků

Načítám