Hlavní obsah

Andrea Bocelli se nakazil koronavirem

Novinky,

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Italský zpěvák Andrea Bocelli se nakazil koronavirem, ale už v březnu se vyléčil. Uvedl to v úterý na svém facebookovém profilu poté, co věnoval svou krev na další výzkum léků na nemoc.

Foto: Universal Music

Andrea Bocelli chtěl koncertem dodat Milánu odvahu.

Článek

„Pandemie, která otřásla světem, také postihla - i když jen mírně - i mě a některé členy mojí rodiny,“ uvedl italský zpěvák na Facebooku.

„Z respektu k těm, kteří se také nakazili virem a mělo to u nich vážnější dopady, jsem se rozhodl, že by bylo nejlepší tuto zprávu nesdílet. Jistě jsem nechtěl zbytečně znepokojovat své fanoušky a také jsem si přál uchránit soukromí své rodiny,“ uvedl pěvec, proč o nákaze informuje až s takovým zpožděním.

„Měli jsme dost štěstí, že jsme se mohli plně a rychle zotavit,“ napsal dále. Už v dubnu o Velikonocích zpíval v Miláně, aby povzbudil Italy v době epidemie. Koncert byl přenášen on-line.

Andrea Bocelli vystoupí z milánského dómu přes internet

Kultura

Dodal, že když se objevila možnost darovat svou krev, aby se tak pomohl najít lék na covid, tak neváhal: „Moje odpověď byla okamžitě ano.“

Reklama

Výběr článků

Načítám