Hlavní obsah

Výrobky LOMAX je možné instalovat po celý rok. V zimě díky akci Nakupte chytře i zcela zdarma

Novinky, Lomax

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Postupné ochlazování nemusí za každou cenu znamenat omezení prací na stavbě. Celá řada úkonů se totiž dá dělat i v zimě. Instalace garážových vrat či stínění značky LOMAX s sebou zároveň může nést i výrazné cenové zvýhodnění. (Díky akci Nakupte chytře tak mohou zákazníci nejen získat výrobky úplně zdarma, ale navíc i rychleji než v hlavní sezoně.)

Foto: Lomax

Garážová vrata, žaluzie, rolety i vchodové dveře je možné montovat i při nízkých teplotách v zimě

Článek

Pro celou řadu stavebních úkonů je klíčová teplota vzduchu. Zatímco s některými činnostmi je téměř nezbytné počkat až na příchod jara či léta, jiné lze na stavbě provádět i v silných mrazech mimo takzvanou stavební sezonu. Do první skupiny patří zejména stavební úkony, u kterých je nutné používat stavební směsi na bázi chemie, tuhé zimní mrazy totiž často výrazně snižují jejich účinnost.

Naopak v případech, kdy se jednotlivé součásti stavby mechanicky připevňují či montují, není nutné se venkovními teplotami prakticky jakkoliv omezovat. Do této skupiny přitom kompletně spadají montáže a realizace spojené s produkty LOMAX. Ať už se tedy jedná o garážová vrata, stínicí techniku či vchodové dveře, jejich instalaci lze naplánovat prakticky na kterékoliv období v roce. Ba co víc, v případě zimní montáže se s tím mohou pojit další zajímavé výhody, a to díky speciální akci Nakupte chytře, kterou společnost LOMAX pořádá od začátku září.

Foto: Lomax

Garážová vrata LOMAX jsou namontovaná za několik hodin

Zúčastnit se jí může každý zákazník z Česka či Slovenska. Stačí, aby si v období mezi začátkem září 2019 a koncem února 2020 závazně objednal jakýkoliv výrobek společnosti LOMAX a jeho instalaci směřoval na období od 7. ledna do 15. dubna 2020. Při objednání jakéhokoliv produktu značky LOMAX a odložení montáže na zimu pak může získat výhru ve formě vrácení ceny objednaného výrobku do maximální hodnoty 25 000 Kč. „Soutěž trvá po dobu 25 týdnů, každý týden se přitom losuje jeden šťastlivec. Jména nevylosovaných zároveň nepropadají. Ti, kteří se tedy do soutěže zapojí hned po startu, mají větší šanci na výhru,“ upřesnil obchodní ředitel společnosti LOMAX Jan Malysz.

Foto: Lomax

Kvalitní hliníkové vchodové dveře mají výborné tepelně-izolační vlastnosti

Kromě výrazného cenového zvýhodnění znamená montáž v zimě i další výhodu, která se pojí se zkrácenými čekacími lhůtami. „Vzhledem k tomu, že hlavní sezona je stále v létě, jsou termíny při objednávání v zimě určitě kratší. Velká část uživatelů má stále za to, že na plášti domu není v zimě možné pracovat. Jedná se však o omyl, který rádi vyvrátíme,“ doplnil Jan Malysz.

Foto: Lomax

Montáž žaluzií v zimě je dnes běžný standard

Právě výrobky LOMAX lze totiž instalovat i při teplotě patnácti stupňů pod nulou. Při montážích těchto výrobků přivezou technici na místo realizace již hotové jednotlivé části, které následně smontují dohromady. Nepotřebují k tomu chemické směsi, zpravidla jim stačí vrtačka, šroubovák a sada hmoždinek a šroubů. Hranice patnácti stupňů pod nulou je stanovena zejména s ohledem na zdravotní rizika, která se při ještě nižších teplotách mohou objevovat. Takové podmínky jsou však v Česku spíše raritou.

Výběr článků

Načítám