Hlavní obsah

Nová dimenze kinosálu v CineStar Černý Most

Novinky, CineStar s.r.o.

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Zažijte nový rozměr kinozážitku v luxusním sále THEATRE DELUXE, který můžete exkluzivně navštívit v CineStar Černý Most. Unikátní sál, který jinde v republice nenajdete, je vybaven tou nejlepší technikou a luxusními materiály pro ten nejlepší zážitek z filmu! THEATRE DELUXE se otevře prvním divákům 26. srpna s předpremiérou TENETA.

Foto: CineStar s.r.o.

CineStar s.r.o.

Článek

Sál je vybaven extra velkým plátnem, které zajistí širokoúhlou podívanou. Navíc díky laserové 4K promítačce je obraz diamantově ostrý. Vtáhnutí do děje zajistí i pohlcující zvuk DOLBY ATMOS se zabudovanými reproduktory nejen po stranách sálu, ale i ve stropě a za plátnem. Pro novou dimenzi vizuálního zážitku je sál vybaven po stranách dynamickým LED osvětlením, které rozšiřuje pohled na plátno i do stran. To vše si užijete ve sklopných sedačkách se stolkem na váš oblíbený popcorn nebo nachos.

Foto: CineStar s.r.o.

CineStar s.r.o.

THEATRE DELUXE si nejlépe užijete při spektakulárních filmech a proto není aktuálně lepšího titulu, než Tenet, kterým bude tento sál otevřen. Můžete se v něm těšit ale i na Mulan, Není čas zemřít a další filmy, které si nejvíce užijete na co největším plátně, s tím nejlepším zvukem a v maximálním pohodlí.

Bližší informace o sále najdete na www.cinestar.cz/tdl

Výběr článků

Načítám