Hlavní obsah

Czech Social Awards 2019: Česko opět ocení inspirující osobnosti sociálních sítí

Novinky, Czech Social Awards

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Sedmý ročník udílení ocenění osobnostem, které baví a inspirují Česko na sociálních sítích, čeká finálové hlasování. Fanoušci tak mohou od 11. listopadu zvolit prostřednictvím webu CzechSocialAwards.cz nebo aplikace vítěze v šesti kategoriích.

Foto: Czech Social Awards

Czech Social Awards - Anna Šulc

Článek

Fanoušci mají možnost hlasovat v kategoriích Inspiration & Influence, Fun & Entertainment, Cosmo Rising Star, Fair Play, Televizeseznam.cz Video Talent a také Go Global, jejíž vítěz bude Českou republiku opět reprezentovat na Global Social Awards 2020. Letos poprvé předají pořadatelé také ocenění Social Special Award za výjimečné působení na sociálních sítích. Finálový večer se uskuteční 28. listopadu za přítomnosti řady hudebních hostů a známých osobností.

Sociální sítě se staly nedílnou součástí každodenního života. Pro mnohé z nás jsou dokonce pracovním nástrojem s desetitisíci či statisíci sledujících. Czech Social Awards oceňují každým rokem nejen ty nejinspirativnější influencery, ale také ty, kdo svými příspěvky pozitivně motivují, podporují sociální témata nebo mají ambice překročit hranice. Neméně důležitými principy letošního ročníku jsou i férovost a transparentnost, jež podporuje kategorie Fair Play, která vznikla díky spojení s McDonald's. Toto ocenění si v minulém roce odnesl Karel „Kovy“ Kovář, který v anketě zvítězil již třetí rok po sobě.

Foto: Czech Social Awards

Czech Social Awards - Kovy - Karel Kovář

Právě ocenění osobností, které na sociálních sítích inspirují tím správným příkladem, je klíčovou myšlenkou celé ankety.

„Sociální sítě přináší radost a inspiraci, ale zároveň jsou výjimečné tím, že nám nabízejí určité bezpečí a anonymitu, díky nimž si mnozí dovolí, co by se jinak z očí do očí neodvážili říct. Proto je i hlavním mottem ankety hashtag #thinksocial, který má celkově povzbudit zájem o sociální témata, šířit kladné hodnoty a tu správnou inspiraci,“ uvedla Michaela Derynková, organizátorka ankety.

Czech Social Awards 2019Video: Czech Social Awards

Hlasování a vyhlášení

Fanoušci budou vybírat od 11. do 24. listopadu vítěze v šesti kategoriích. Finálový event proběhne za účasti známých osobností 28. listopadu 2019, letos v netradičních prostorách Uhelného mlýna. Součástí večera bude i hudební program přenášený online na sociálních sítích Czech Social Awards. Moderátorkami slavnostního večera budou Zorka Hejdová a Jitka Nováčková.

Novinky o dění ze zákulisí, průběhu ankety, hostech a osobnostech finálového večera mohou fanoušci sledovat také na webu CzechSocialAwards.cz, Instagramu @czechsocialawards a Facebooku @czechsocialawards.

Výběr článků

Načítám