Hlavní obsah

Ze škarpy se stala pichlavá past, cyklista děkoval bohu za brýle a helmu

Novinky, Matěj Pálka

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Spadnout do trní a bodláčí, to není nic příjemného. Ještě daleko horší je však spadnout do kaktusů. Přesně to se podařilo argentinskému cyklistovi a musel být kvůli tomu převezen do nemocnice. Přesto má video, kde je doslova posetý touto pichlavou rostlinou, i komický nádech.

Toto video už bohužel nemůžeme přehrávat z důvodu vypršení internetové licence

BEZ KOMENTÁŘE: Cyklista v Argentině spadl do kaktusů, ticíce ostnů mu museli vyndat v nemocniciVideo: Newsflare, AP

 
Článek

Na záběrech z 2. listopadu je vidět, jak cyklistovi v argentinském městě Buenos Aires pomáhá kolemjdoucí odstranit z těla zabodané kaktusové větve. Do těla se mu z kaktusů zabodaly tisíce trnů a cyklista Diego Moreno musel navštívit nemocnici.

Cyklistovi vlétl do cesty kokršpaněl. Muž jeho paničku žaluje o milion a půl

Koktejl

„Jel jsem spolu s dalšími třemi cyklisty, já jel poslední a nevšiml si praskliny v asfaltu. Vjel jsem do výmolu a spadnul do krajnice, která je plná kaktusů,“ vysvětloval tamním médiím kolař, jak se mu nešťastná událost přihodila.

„Díky bohu jsem měl brýle a helmu, takže jsem si nezranil obličej ani hlavu. Vzhledem k tomu, jak vypadal zbytek mého těla, tak bych byl teď už zřejmě jinak slepý,“ uzavřel.

Reklama

Výběr článků

Načítám