Hlavní obsah

Vyhrála v loterii miliony a hned druhý den další

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Abyste vyhráli v loterii miliony, musíte mít kus štěstí. A co abyste vyhráli dva dny po sobě? Američanku Orlene Petersonovou něco takového potkalo. Minulý pátek si koupila stírací los, na který ke svému překvapení vyhrála 200 tisíc dolarů (zhruba 4,3 milionu korun). Aby štěstěnu neurazila, následující den si koupila další los. Na něm byla výhra ještě o 100 tisíc dolarů (2,15 milionu korun) vyšší.

Foto: Idaho Lottery

Štastná výherkyně Orlene Petersonová

Článek

Víkend snů začal pro Orlene Petersonovou z Coeur D’Alene v americkém státě Idaho minulý pátek. Po nákupu v sousedním městě Hayden jí zbylo asi 20 dolarů v hotovosti, a tak se rozhodla koupit si stírací los.

Vyhrála 200 tisíc dolarů. „Ještě nikdy se mi nestalo, abych něco vyhrála. Nemohla jsem tomu uvěřit,“ uvedla překvapená Petersonová. Výhru si rozhodla vyzvednout po víkendu. Ale překvapení ještě neměl být konec.

V sobotu se stavila v obchodě ve svém domovském městě a oči jí opět padly na stírací losy. Vzhledem k výhře si mohla dovolit utratit pár dolarů navíc, a tak poškádlila paní štěstěnu ještě jednou.

Ovdovělý otec tří synů vyhrál v charitativní loterii dům za miliony

Koktejl

„Vyzvedněte si výhru,“ zněla stručná zpráva, která se objevila poté, co žena naskenovala svůj druhý los. „Myslela jsem si, že to bude tak tisícovka,“ uvedla Petersonová. Ale to se spletla, bylo to 300 tisíc dolarů (zhruba 6,45 milionu korun).

Jelikož oba losy patřily stejné loterijní společnosti Idaho Lottery, vyzvedla s tento týden nadšená Petersonová celkový šek na půl milionu dolarů. Šťastná výherkyně nyní plánuje poplatit účty, koupit si nový truck a možná si užít dovolenou v Las Vegas.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám