Hlavní obsah

Ve správný čas na správném místě. Kurýrka zachránila dívku před pitbulem

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Pohotová reakce a ochota pomoci. Řidička kurýrní společnosti si všimla situace, kdy 19letou dívku ohrožoval pitbul, a dorážejícímu zvířeti se odvážně postavila do cesty. To dalo dívce, která v náruči držela svého vystrašeného psa, dost času, aby se dostala do bezpečí vlastního domova.

Foto: Profimedia.cz

Kurýrka se neohroženě postavila do cesty pitbulovi. Ilustrační foto

Článek

Stephanie Lontzová rozvážela balíčky před svátky po předměstí Las Vegas, když si všimla křičící dívky, na kterou útočil vzteklý pes. Samotná dívka měla v náručí vlastního psa, kterého bránila před rozzuřeným pitbulem.

Řidička kurýrní služby neváhala ani vteřinu a odvážně se vrhla mezi útočícího psa a nebohou dívku. Tím poskytla mladé slečně možnost utéct i se svým psem do bezpečí vlastního domova. Na záběru s bezpečnostních kamer je ještě slyšet, jak Lontzová na závěr incidentu rozvášněného pitbula pokárá slovy „ošklivý pes“.

Moc to pro mě znamená, řekla zachráněná dívka

Tím by příběh skončil, ale 19letá Lauren Rayová se rozhodla, že celou záležitost nenechá vyšumět, a společně se svým otcem kurýrku vyhledali, aby jí oba mohli osobně poděkovat.

Řidič autobusu pohotově zachránil ženu s dítětem v náručí

Koktejl

„Neměla jsem čas vám v tu chvíli poděkovat, byla jsem otřesená. Ale jsem tak ráda, že vás zase vidím, ani nevíte, jak moc to pro mě znamená,“ řekla dívka za přítomnosti kamer Fox 5 své zachránkyni.

Kurýři jako neviditelní hrdinové

Lontzová ji objala a řekla, že je ráda, že je dívka v pořádku. Sama prý doufá, že až někdy bude v podobné situaci třeba její dítě, taky se najde někdo, kdo včas zasáhne.

Kurýr vyšplhal jako pavouk do třetího patra a zachránil čtyřletou dívku

Koktejl

„Sama jsem byla jen krátce předtím pokousána psem, o několik dní dříve jsem zase zachránila ani ne dvouleté dítě zavřené v domě,“ popsala Lontzová. Jejímu kolegovi se prý zase podařilo uhasit začínající požár.

„My řidiči rozvážkových služeb jsme na místě často v době, kdy nikdo jiný poblíž není. Tak je na nás, abychom dělali to nejlepší, co můžeme,“ uzavřela Lontzová. Za její hrdinský skutek ji ocenila i kurýrní společnost, pro kterou jezdí.

Reklama

Výběr článků

Načítám