Hlavní obsah

Tihle psi jezdí na skateboardu lépe než řada lidí

Novinky, Matěj Pálka

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Kdo někdy jezdil na skatu, ví, že udržet rovnováhu na prkně se čtyřmi kolečky není tak jednoduché, jak se na první pohled může zdát. A když přijde na to předvést nějaké ty triky, tak to chce hodně dřiny i nemalou dávku talentu. Co si pak má člověk myslet o tom, když vidí psy, kteří zastíní nejednoho snaživého teenagera.

Toto video už bohužel nemůžeme přehrávat z důvodu vypršení internetové licence

BEZ KOMENTÁŘE: Pes jezdí na skateboarduVideo: AP

 
Článek

Jízda na rampě, sjíždění schodů, to vše s nadšením a elegancí. Nic není tomuto bostonskému teriérovi cizí, jak je vidět z videí, kde se objevuje. Tuxedo, jak se tento zdatný jezdec na skatu jmenuje, brázdí skateparky především na jihu Francie už od roku 2013.

Udělali jsme si čistou radost, shodují se autoři vesmírného skateboardingu

Muži

Pes, který se v průměru dožívá zhruba 14 let, je tak už spíš v důchodovém věku, ale prkno ještě na hřebík nepověsil a nadále se svému koníčku věnuje s vervou a nadšením. Přidali se k němu i jeho adoptivní sourozenci Mia a Gismo a tak se skateboardingu věnuje už trojice bostonských teriérů z Montpellier.

Kromě skateboardu jsou psi schopní jezdit také na malé koloběžce, používat řídítka a odrážet se. A v této nelehké době tak majitelům alespoň pořád dovedou vykouzlit úsměv na rtech.

Reklama

Výběr článků

Načítám