Hlavní obsah

Ruské důchodkyně rozřezaly dětem před očima houpačku. Video se stalo hitem

Novinky, tcs

Obrovský rozruch vyvolal v Rusku případ dvou postarších ruských žen z městečka Begunicy v Leningradské oblasti. Ženy rozčiloval hluk z dětského hřiště, a tak minulé úterý rozřezaly dětem přímo před očima vrzající dřevěnou houpačku.

Foto: Profimedia.cz

Ženám došla s hrajícími si dětmi trpělivost.

Článek

Sousedský spor, který se poněkud vymkl kontrole, natočil minulé úterý kdosi z místních a poté ho zveřejnil na sociálních sítích. Video od té doby jen na sociální síti VKontakte zhlédly stovky tisíc lidí. S odkazem na ruská média o tom informoval server BBC.

Na nahrávce jsou dvě ženy, které vtrhnou do hloučku dětí s pilou v ruce a rázně se pustí do rozřezávání houpaček. Jejich vrzání a křik dětí ruší prý je i jejich stoletou sousedku, která je však proti hluku z ulice bezbranná, vysvětlují překvapeným rodičům dětí u hřiště. „Už to nemůžu vystát,“ rozčiluje se jedna z žen.

Konflikt rozdělil i internetové uživatele. „Proč se rodiče spikli proti těmhle babičkám, místo aby vychovávali děti, které křičí jak šílené lidem pod okny?“ zastává se jeden z komentářů dvou rázných žen.

„Vandalské babičky teď budou muset zaplatit ze svého novou houpačku nebo opravit tuhle,“ kritizuje jiný komentář. „Klidně mohly přinést olej a vrzající houpačku namazat. Ale radši vzaly pilu,“ dodal jiný.

V Rusku to není poprvé, co kdosi ze sousedů takto rázně zasáhl. Loni se obdobně rozhodl zatočit s hlučnými dětmi jistý muž z Brjansku jihovýchodně od Moskvy. V tomto případě se však jednalo o houpačku kovovou a muž musel použít flexu.

Reklama

Výběr článků

Načítám