Hlavní obsah

V sobotu si zapinkejte, ale pak to tady zavřu všecko! Nouzový stav humor nezastaví

Novinky, pal

Vláda vyhlásila od pondělí 5. října nouzový stav. To jí umožní zakázat hromadné akce, omezit provoz restaurací, zavést distanční výuku do škol, zakázat koncerty, plesy a třeba také muzikálová představení. Řadu lidí tak nečekají zrovna radostné vyhlídky, ale to bychom nesměli být v Česku, abychom se tomu nedokázali i tak zasmát.

Foto: ČTK

Od pondělí 5. října zavádí vláda nouzový stav

Článek

Dost lidí očekávalo, že s vyhlášením nouzového stavu vláda počká až po volbách, které se o víkendu konají. Možná v něco takového doufal i premiér.

Víkend si nakonec lidé mohou ještě lidé užít tak, jak jsou zatím zvyklí. Třeba si zasportovat.

Foto: Facebook

Z opatření si dělají legraci i pořadatelé volejbalového turnaje.

Po víkendu už to bude horší. Ministr zdravotnictví Roman Prymula se nechal slyšet, že si venku mohou lidé zahrát fotbal ve volném čase až ve dvaceti lidech. Bude zřejmě potřeba trochu přehodnotit pravidla této hry.

Každopádně na uzavírky jsou už u nás lidé zvyklí. Naučili jsme se s nimi žít na pozemních komunikacích, zvládneme to i v jiných oblastech života.

I když, co se konkrétních opatření a změn týká, člověk neví dne ani hodiny.

Lidé možná ještě s láskou budou vzpomínat na ministra Vojtěcha.

I když ani Roman Prymula není úplný škarohlíd. Například sex nezakázal, jen doporučil, aby se odehrával mezi prověřenými partnery.

Foto: Facebook, Josef Bílek

Roman Prymula se rozpovídal i o bezpečném sexu.

A třeba na něj budeme nakonec vzpomínat podobně v dobrém, jako dnes vzpomínáme na Paklíče z oblíbeného pořadu pevnost Boyard.

Reklama

Výběr článků

Načítám