Hlavní obsah

Neměla roušku, tak se svlékla do prádla. U personálu zmrzlinárny pochopení nenalezla

Pozoruhodnou situaci nahrála bezpečnostní kamera ve zmrzlinářství v Argentině. Vešla do něj žena, která neměla na ústech roušku. K překvapení personálu si však ještě ve dveřích svlékla šaty a omotala si je kolem obličeje.

Foto: Právo

Chybějící roušku se zákaznice pokusila vyřešit originálním způsobem. Ilustrační foto

Článek

V pozdních večerních hodinách prvního dne nového roku se naskytl zákazníkům i personálu zmrzlinářství v Godoy Cruz, městě ležícím na západě Argentiny, překvapivý pohled na ženu ve spodním prádle.

Navzdory vládním nařízením totiž vstoupila do obchodu bez roušky a použitím vlastních šatů k zakrytí dýchacích cest se pokusila prekérní situaci vyřešit. Personálu zmrzlinářství se ovšem takové řešení nezamlouvalo. A tak se žena otočila a vyšla ven z obchodu. S tím, aby si šaty před odchodem opět oblékla, se neobtěžovala.

Vyhodili ho z letadla, místo roušky měl na obličeji nasazená tanga

Koktejl

Celou situaci s pobavením sledoval v doprovodu tří dcer i překvapený zákazník, který měl sám původně roušku nesprávně umístěnou pod nosem. Během sporu si ji však posunul na správné místo.

Žena, která původně obchod opustila v prádle, se nakonec své novoroční zmrzliny dočkala. Podle deníku Crónica přišla do zmrzlinářství znovu, oblečená a v doprovodu dalších deseti přátel, tentokrát už s nasazenými rouškami.

Reklama

Výběr článků

Načítám