Hlavní obsah

Naomi už nechce zažít kokainovou bolest

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

NEW YORK

Britská topmodelka Naomi Campbellová zavzpomínala na dobu, kdy ji sužovala závislost na omamných látkách, konkrétně na kokainu. Nyní je šťastná, že se vyléčila a k drogám by se již nikdy vrátit nechtěla, uvedla ve čtvrtečním rozhovoru pro americkou televizi ABC.

Foto: Petr Mráček

Soutěž v čepování piva

Článek

"Je to určitá forma vzpoury," vysvětlila, proč k drogám vůbec přičichla. "Už nikdy nechci pocítit tu bolest, už bych to znovu zažít nechtěla," dodala čtyřiatřicetiletá modelka s tím, že droga ji málem zabila.

Campbellová uvedla, že začala kokain brát před deseti lety. Naštěstí s ním prý skoncovala dříve, než bylo pozdě.

"Nikdy jsem si drogu nevzala, když jsem měla vystoupení na molu, protože jsem věděla, že jsem toxikomanka a že to mohou ostatní poznat na mých očích," zavzpomínala Naomi.

Topmodelka si přitom dobře uvědomovala, že okolí o její závislosti vědělo. "Lidé nejsou stupidní. Myslíte, že nic netuší, ale oni to přitom všechno vědí."

Kromě těžkého období s drogami se Naomi v rozhovoru dotkla také spekulací, že se intimně stýká se zpěvákem Usherem. Tyto domněnky však popřela a sdělila, že s ním nikdy pár netvořila. "Jsme přátelé, nikdy jsme nebyli milenci," uvedla Campbellová. Jedním z důvodů, proč se jejich vztah neproměnil v lásku, jsou prý jeho mylné interpretace tisku.

Ohrožení kariéry

Černošská modelka Naomi Campbellová je stálicí módních mol. V modelingu sice sklízí jeden úspěch za druhým, rovněž si ale kvůli své povaze vysloužila pověst rozmarné a paličaté hvězdy.

Stejně se projevila také minulý týden v Londýně, kde se měla zúčastnit přehlídky návrháře Gharaniho Stroka. Na přehlídku dorazila s hodinovým zpožděním. "Než ji její manažer konečně přemluvil, aby přišla, už jsme čekali nekonečně dlouhou dobu," uvedl účastník přehlídky. "Ona ale už za to skutečně nestojí," podotkl.

Naomi se sice omluvila, ale svou reputaci nezachránila. Jiní návrháři se prý v budoucnu budou velmi dlouho rozhodovat, zda si najmou nespolehlivou modelku. "Nejsem si jistá, jestli budu Naomi chtít pro své přehlídky," uvedla Amanda Wakeleyová, známá designérka. "Na světě je plno nádherných manekýnek. Campbellové naprosto chybí úcta k ostatním," dodala.

Reklama

Související články

MÓDA: Naomi se oddala Valentinovi

Ve francouzské metropoli začal v pondělí módní maratón, na němž se představí největší esa tzv. haute couture. Mezi prvními se představil dům italského...

MÓDA: Campbellová jde na dračku

Britská topmodelka Naomi Campbellová v poslední době stíhá jednu přehlídku za druhou, čímž dokazuje, že je neustále jednou z nejžádanějších krásek světa....

Naomi Campbellová se bojí vrásek

Britská supermodelka černé pleti Naomi Campbellová se bojí, že by jí jednou mohly vrásky zhyzdit tvář. Proto nevylučuje plastickou chirurgii, i když připouští,...

Výběr článků

Načítám