Hlavní obsah

MÓDA: Campbellová jde na dračku

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

NEW YORK

Britská topmodelka Naomi Campbellová v poslední době stíhá jednu přehlídku za druhou, čímž dokazuje, že je neustále jednou z nejžádanějších krásek světa. Naposledy zazářila ve středu večer v New Yorku, kde spolu s dalšími manekýnami předvedla návrhy od designérky Anny Suiové.

Foto: Zlín Film Festival
Článek

Anna Suiová je americká návrhářka s čínským původem, jejíž tvorbu bedlivě sledují i známí evropští designéři. Je úspěšná nejen v oblasti návrhářství, ale také v oblasti kosmetiky a parfumérie. Mluví se o ní jako o ženě, která jde vždy proti proudu a která zároveň dokáže vytvářet nové trendy.

Její kariéra odstartovala v osmdesátých letech. "Trh byl tehdy v rozpuku a ženy chtěly objevit také praktickou stránku módy," popsala své začátky Anna, jejímž centrem se staly šaty, které se dají nosit ve dne do práce, ale s malým doplňkem či obměnou také večer do společnosti. Inspiraci této návrhářky vám nyní nabízíme prostřednictvím následujících fotografií.

:. Naomi ve středu večer prezentovala v New Yorku návrh designérky Anny Suiové. Foto: REUTERS/Mike Segar

Hlasujte v anketě pod článkem:
Zaujaly vás návrhy Anny Suiové?

:. Pestrý model z kolekce Suiové. Foto: REUTERS/Mike Segar

TIP NOVINEK:
Více snímků naleznete ve fotogalerii.

Anketa

Zaujaly vás návrhy Anny Suiové?
Ano
56,5 %
Ne
43,5 %
HLASOVÁNÍ SKONČILO: Celkem hlasovalo 115 čtenářů.

Reklama

Související témata:

Související články

MÓDA: Naomi v Riu poodhalila poprsí

V uplynulých dnech se v brazilském Rio de Janeiru konala přehlídka, kde byly představeny kolekce na sezónu podzim/zima 2005. Prezentace se zúčastnila také...

MÓDA: Naomi se oddala Valentinovi

Ve francouzské metropoli začal v pondělí módní maratón, na němž se představí největší esa tzv. haute couture. Mezi prvními se představil dům italského...

Výběr článků

Načítám