Hlavní obsah

Muž riskoval život, aby vyhnal ze svého auta medvěda

Když Joesepha Deela ráno vzbudil šramot z míst, kde měl zaparkované auto, nenapadlo ho, že v jeho voze právě řádí medvěd. Mladý Američan si to ale nenechal líbit a pomocí rámusu a divoké gestikulace medvěda spolu s přáteli z vozidla vyhnali.

Foto: Profimedia.cz

Medvěda se podařilo Deelovi a jeho kamarádům zaplašit. Ilustrační foto

Článek

Možná zabralo barevné tričko, možná divoká gestikulace a hlasitý křik, každopádně medvěd, který se vloupal do auta Joesepha Deela zaparkovaného v lesích poblíž Gatlinburgu v americkém státě Tennessee v neděli 18. července, se nakonec obrátil a utekl do divočiny.

„Medvědi jsou vážně dobří ve vloupání do aut, to moje stálo hned vedle jiného, ale já jsem byl tím šťastným, kdo vyhrál medvědí loterii. Alespoň mám co dát na TikTok,“ řekl Deel, který si z události příliš velkou hlavu nedělá.

Záchrana nakonec moc dobře nedopadla

Video, které se stalo velmi brzy populární na sociálních sítích, však sklidilo i dost kritiky. Podle některých uživatelů totiž mladí lidé zbytečně riskovali život, když se snažili medvěda zahnat.

Na Aljašce objevili zoufalého muže, kterého několik dní týral grizzly

Amerika

Je pravda, že Deelova snaha zachránit svůj vůz, se nakonec s úspěchem příliš nesetkala. Po řádění medvěda byl mladý Američan nucen auto odstavit u silnice. Když se k vozu vrátil, chyběla v něm baterka a katalyzátor.

Reklama

Výběr článků

Načítám