Hlavní obsah

Manželovi k narozeninám dopřála sex ve třech. Během něj zjistila, že je lesbička

V manželství se podle vlastních slov cítila celou dobu nešťastná, s důvodem si ale léta lámala hlavu. Když pak svému manželovi k narozeninám uspořádala sexuální překvapení, uvědomila si, že ji srdce táhne k ženám. Po sexu ve třech se dnes 36letá Američanka s manželem rozvedla a svoje dvě děti vychovává s jinou ženou.

Foto: Instagram/@raising2activists

Rose (vlevo) nyní šťastně žije s jinou ženou.

Článek

Příběh Theresy Rose z Oregonu, která si nechává říkat právě prostředním jménem Rose, na první pohled může vypadat jako scénář jihoamerické telenovely. Matka dvou dětí a tehdy vdaná žena si před dvěma lety uvědomila, že ji ženská náruč přitahuje mnohem více než ta mužská.

Ke zjištění přitom Rose došla náhodou. Při příležitosti oslavy manželových narozenin se totiž rozhodla zpestřit sex přítomností další ženy v manželské ložnici. A právě při sexuálním aktu si naplno uvědomila, kde je problém. Už o tři týdny později se Rose s manželem rozvedla a začala žít s jinou ženou.

„Uvědomila jsem si to silné pouto k jiné ženě. Vyrůstala jsem ve věřící rodině a od malička mi bylo vštěpováno, že všichni homosexuálové půjdou do pekla. Přitom můj emocionální vztah s manželem mi připadal vždycky povrchní. Teď jsem najednou zjistila, proč jsem nešťastná. Ta intimní zkušenost byla opravdu velmi silná,” uvedla Rose v nedávném rozhovoru pro New York Post.

Nejmenovaný manžel nevzal situaci úplně nejlépe a dehonestoval svoji manželku před společnými přáteli a její rodinou. Mnozí z nich skutečnost, že je Rose lesbička, nikdy nepřijali a Američanka trpěla psychickými problémy, kvůli kterým podle vlastních slov uvažovala o sebevraždě.

Evropský soud odmítl stížnost na pekaře, kteří odmítli upéct dort s nápisem podporujícím svatby gayů

Evropa

Z problémů pomohla matce dvou synů až její současná přítelkyně Jacqui Mettle, se kterou se Rose přestěhovala z Kalifornie do Oregonu a společně vychovávají obě děti ve věku šest a osm let.

Šrámem na duši zůstává vztah s vlastní rodinou. Ani jeden z rodičů se s dcerou dodnes nebaví a Rose o sobě prohlašuje, že se stala ateistkou. „Cítím se svobodně a konečně mohu žít autenticky,” dodala.

Reklama

Výběr článků

Načítám