Hlavní obsah

Láhev se vzkazem vyvržená z moře obsahovala i lidský popel

Novinky, tcs

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Co chvíli moře či oceán vyplaví láhev, která ukrývá tu více, tu méně tajemný vzkaz. Láhev, kterou našli minulý čtvrtek během hlídky floridští policisté, je ale speciální. Obsahovala totiž popel lidského nebožtíka.

Foto: Walton County Sheriff's Office

Seržantka se vzkazem a trochou popela, jenž býval jistým Brianem.

Článek

Láhev na pobřeží Mexického zálivu našla seržantka Paula Pendeltonová. Ukrývaly se v ní dva vzkazy.

„Tato láhev obsahuje popel mého syna Briana, který náhle a neočekávaně zemřel 9. března 2019. Víc než co jiného toužil být svobodný, a tak ho posílám na jeho poslední dobrodružství,“ stálo v prvním vzkazu. Byla k němu připojená informace, že popel patřil Brianu Mullinsovi z texaského Dallasu, který zemřel ve věku 39 let.

Druhý vzkaz byl rovněž osobní. „Ahoj, jmenuji se Peyton. Když můj otec zemřel, bylo mi 14. Naši rodinu to velice těžce zasáhlo a stále je to pro nás obrovská rána. Ale jak řekla moje babička, miloval svobodu. Proto to děláme,“ napsala Brianova dcera.

Láhev obsahovala malé množství lidského popela a čtyři jednodolarové bankovky jako náklad na telefon. Rodina totiž žádala případného nálezce, aby jim dal vědět, kde láhev našel, aby mohla zjistit, jak dlouhá byla Brianova poslední cesta.

A ta u konce ještě rozhodně není. Seržantka Pendeltonová má totiž kamaráda, který dělá kapitána na výletní lodi. Nabídl se, že láhev převezme a vyhodí ji do oceánu, aby Brianova cesta mohla pokračovat. „Ale ještě předtím chci, abyste věděli, že Brian před pokračováním své cesty absolvoval dlouhou vyjížďku se zástupkyní šerifa,“ napsala rodině.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám