Hlavní obsah

Kvůli příliš věrné výzdobě na Halloween vyjížděla policie

Novinky, Tomáš Andres Skoupý

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Američan Steven Novak z Dallasu miluje Halloween a rád vytváří okolo svého domu opravdu děsivou výzdobu. Ta letošní dokonce přiměla některé lidi ze sousedství zavolat policii, protože se domnívali, že jde o lidská těla. Policisté Novaka zkontrolovali a pochválili ho za opravdu věrnou děsivou výzdobu.

Foto: Profimedia.cz

Výzdoba domu netradiční i na Halloween přilákala pozornost policistů.

Článek

Pro letošní Halloween se Novak rozhodl pořídit si několik figurín a místo vytvoření magického strašidelného prostoru udělat opravdu drsné místo činu.

Jedna z figurín ležela na střeše se zabodnutou mačetou v zádech. Před dveřmi ležela figurína, které měl trezor rozdrtit hlavu, a na chodníku pak figurína, která měla pro změnu v zádech motorovou pilu. Vše doplňovalo kolečko s umělými končetinami a hlavami a litry a litry umělé krve.

Foto: Profimedia.cz

Na kolečko plné umělých lidských končetin je Novak nejvíce pyšný. Ve tmě totiž vypadá nejhrozivěji.

Novak chtěl pro letošní rok udělat opravdu něco realistického. „Žádná světla, žádný stroj na mlhu... prostě něco, co opravdu vyděsí lidi, když jdou kolem potmě,“ uvedl Novak s tím, že celkem spotřeboval na 75 litrů umělé krve. Vytrvalý déšť ji totiž stále smýval a Novak vždy musel krev rozlít znova.

Máte plné zuby Halloweenu? Tohle video vám spraví náladu

Koktejl

„Asi nejvíc jsem pyšný na to kolečko, které vypadá jako nepodařený pokus o to zbavit se těl,“ uvedl Novak. „Jednou kolem šlo nějaké dítě a zeptalo se, co provedli. Jedli moc bonbonů, odpověděl jsem,“ s úsměvem popsal jednu z reakcí kolemjdoucích Novak.

Foto: Profimedia.cz

Kvůli dešti musel nakonec Novak použít celkem 75 litrů umělé krve.

Kvůli výzdobě se dočkal i návštěvy policistů. „Přišli ke dveřím, a když jsem otevřel, ptali se mě, jestli je to moje,“ řekl Novak. „Řekli mi, že si myslí, že je to cool a že jsou tu jen proto, že museli reagovat na stížnosti, které přišly seržantovi,“ vysvětlil muž z Dallasu.

Na příští rok plánuje ještě bizarnější a drsnější podívanou. „Upřímně? Myslím si, že jsem mohl použít víc těl. Mé plány vypadaly na papíře podstatně hrozivěji. Tak příští rok,“ přislíbil muž.

Reklama

Výběr článků

Načítám