Hlavní obsah

Kabel vymrštil muže do vzduchu, po několikametrovém letu srazil chodkyni

Novinky, pal

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Neuvěřitelné záběry zachytila 16. července bezpečnostní kamera před autosalonem v indickém městě Bengalúr. Řidiči tuk-tuku se zamotal spadlý kabel do vozidla a způsobil kuriózní nehodu, kdy řidič prolétl na kabelu několik metrů a srazil přitom chodkyni. Jako zázrakem zůstali oba živí.

Toto video už bohužel nemůžeme přehrávat z důvodu vypršení internetové licence

BEZ KOMENTÁŘE: Kabel vymrštil muže do vzduchu, ten při dopadu srazil chodkyniVideo: AP

 
Článek

V bengalúrské čtvrti Thambu Chetty Palya se odehrála nehoda, která napůl vypadala jako z grotesky, napůl jako z šíleného hororu. Na jejím počátku byl spadlý kabel elektrického vedení, do kterého se zapletl projíždějící tuk-tuk.

Řidič autobusu „vystoupil“ po nárazu kamionu oknem

Koktejl

Řidič tradičního indického dopravního prostředku vystoupil a rozhodl se své vozidlo osvobodit. Ve chvíli, kdy už téměř slavil úspěch, v protisměru projíždějící motorka se také zachytila do kabelu. To řidiče tuk-tuku vymrštilo i s kabelem to vzduchu. Po několikametrovém letu nakonec tuk-tukář narazil do nic netušící ženy, která šla po chodníku.

Chodkyni náraz srazil k zemi. Čtyřicetiletá Sunitha K. utrpěla zranění hlavy. Nešlo však o nic vážného, po ošetření v místní nemocnici byla propuštěna. Létající řidič tuk-tuku dokonce z celé nehody vyvázl bez zranění. Indické úřady vyšetřují příčinu nehody.

Reklama

Výběr článků

Načítám