Hlavní obsah

Dítě šláplo na kanál a propadlo se. Matka skočila za ním

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Tuhle chvíli označila jako jednu z nejhorších ve svém životě. Amy Blythová na procházce se svým synem musela zachraňovat vlastní dítě z jámy, když se pod ním propadl poklop na kanalizaci.

BEZ KOMENTÁŘE: Dítě šláplo na kanál a propadlo se. Zachraňovala ho zděšená matkaVideo: AP

 
Článek

Jedno pořekadlo říká, že by člověk neměl šlapat na kanály, protože to přináší neštěstí. Po zhlédnutí videa možná najdeme ještě jeden důvod, proč to není dobrý nápad. Když se 23letá Britka Amy Blythová vydala se svým malým synem Theem na procházku po městě, netušila, že zažije chvíle hrůzy.

Kolemjdoucí v Amsterdamu pomohl zachránit turisty z potápějícího se auta

Koktejl

Při procházce po ulicích města Ashford v hrabství Kent v Anglii se totiž zhruba v devět hodin ráno vydal její syn zkoumat poklop přes kanál na chodníku. Když se na něj postavil, ten se otočil kolem své osy a malé dítě propadlo do hluboké jámy kanalizace.

Firma spravující kanalizaci vše vyšetřuje

Vyděšená matka se okamžitě pustila do záchrany svého syna, což se jí zdařilo. I tak to pro ni ale byl strašný zážitek. „Vůbec nechápu, jak se mi to povedlo tak rychle zvládnout, ale zvládla jsem to,“ svěřila se Blythová agentuře AP.

Chlapec vyráběl louč a převrhl kanystr s benzinem. Stodola shořela

Krimi

Okamžitě totiž seskočila do kanálu za svým synem postavila ho na ulici, sama se pak vyšvihla nahoru. Theo byl naprosto zkoprnělý, ona začala křičet o pomoc. Té se jí brzy dostalo od ženy, která okolo procházela.

Nyní celý případ vyšetřuje firma Southern Water, soukromá společnost odpovědná za sběr a čištění veřejných odpadních vod v Kentu. K případu nasadila rovnou čtyři vyšetřovatele a snaží se zjistit více. „Je nepřípustné, aby dítě spadlo do kanálu,“ přiznal mluvčí společnosti.

Reklama

Výběr článků

Načítám