Hlavní obsah

Před Applem stanuje první návštěvník. Chce nový iPhone

Novinky, mif

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Sydney

Australský novinář Lindsay Handmer začal stanovat před obchodem Applu v Sydney ještě dříve, než americký počítačový gigant odhalil nové iPhony 6S a 6S Plus. Právě jeden z těchto přístrojů chce koupit, což je také důvod, proč nyní spí ve svém stanu na ulici hlavního australského města. Má k tomu ale šlechetný důvod.

Foto: koláž Novinky.cz s použitím Twitteru

Australan Lindsay Handmer bude stanovat před obchodem Applu dva týdny.

Článek

Svůj stan rozbalil Australan před obchodem Applu poprvé už v úterý večer, tedy den před konáním tiskové konference, na které byly odhaleny nové smartphony s logem nakousnutého jablka.

O jeden z nových iPhonů má zájem i Handmer, který je dozajista prvním fanouškem, který na příchod novinky na pulty obchodů čeká. Přece jen nové jablečné smartphony se začnou prodávat oficiálně až 25. září, tedy za dva týdny.

Apple iPhone 6S a 6S PlusVideo: Apple

Australan však nový iPhone nechce pro sebe, nýbrž jako hlavní artikl dobročinné aukce. „Naučili jsme se slintat nad nejnovějšími technologiemi, ale nesmíme zapomenout na ty, kteří potřebují pomoc,“ uvedl Handmer na svých internetových stránkách.

Nový iPhone chce hned po koupi vydražit a všechny peníze následně věnovat bezdomovcům v Austrálii. Věří, že za dva týdny čekání na ulici se mu podaří sehnat alespoň 5000 dolarů, tedy více než 120 tisíc korun.

Nové iPhony 6S a 6S Plus představil Apple ve středu večer. Kromě nich ukázal také zcela nový iPad Pro a vylepšenou verzi multimediálního centra Apple TV, které nyní dokáže nahradit i televizní konzoli. [celá zpráva]

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám