Hlavní obsah

Jak během krátké chvíle zničit mužův zájem

Najít vhodného partnera není jednoduché, ale také to není nemožné. Najde se celá řada věcí, které muže vzrušují a jimiž se ženy honosí. A rozhodně nemusí jít o přehnaně sexy oblečení odhalující víc, než je zdrávo. Stejně tak ale mají některé ženy určité zvyky či vlastnosti, které muže odradí - a to velmi rychle.

Foto: Profimedia.cz

Na ženách muže přitahuje mnohé, nejen vzhled. Stejně tak je ale dokáže mnohé odradit.

Článek

„My muži víme, že ženy nejsou dokonalé. Což je dobře, protože ani my sami nejsme dokonalí. Přesto i jinak velmi milé dámy mohou mít vlastnosti, které nejsou řadě mužů po chuti. Používání koupelny s otevřenými dveřmi, nošení starého oblečení nebo vyprávění o detailech z menstruačního kalendáře nejsou zrovna vzrušující záležitosti, ale málokterého muže odradí. Pak jsou ale i takové, které mužův zájem zničí, a to velmi rychle,“ uvádí pro server Yourtango vztahový kouč Michael Griswold z amerického Denveru a rovnou uvádí některé příklady.

Omezené zájmy

Muži mají rádi, když je ženy milují. „Posiluje nám to ego, když víme, že jsme vaší prioritou. Ale nechceme být jedinou prioritou. Máme totiž rádi ženy, které mají i jiné zájmy. Může to být nějaký koníček, práce nebo setkávání s přáteli, ale je důležité, aby to bylo. Když jsme totiž tím jediným důležitým ve vašem životě, vytváří to na nás velký tlak, který nám nedává příliš prostoru k volnému dýchání,“ vysvětluje Griswold.

Na co si nespokojení manželé stěžují nejčastěji

Vztahy a sex

Potlačují svou ženskou stránku

Ženy, které se kromě typicky dívčích věcí zajímají i o ty spíše mužské, jako je třeba fotbal, rozhodně nejsou méně přitažlivé. Jen se toho nesmí sejít moc na úkor jejich ženské stránky.

Jak nejeden muž podotýká, i tak milují, když tráví ženy čas v koupelně snahou o to mít krásné vlasy, nebo se občas něčeho bojí a hledají u muže ochranu. Potlačovat svou ženskou stránku tak rozhodně není dobrá volba.

Příliš hrubá mluva

Mnozí se jistě setkali s pojmem „dirty talk“ nebo chcete-li česky špinavé řeči. Jde o styl komunikace, který převážně v posteli dokáže díky erotickému zabarvení zvýšit zájem, stejně tak otevírá brány fantazii. Jenže když je ze strany ženy takové mluvy příliš, a je navíc příliš sebepodceňující či překračuje hranice, je to na škodu.

Jak okořenit sexuální život? Nebojte se změnit slovník

Vztahy a sex

Soustředěná na budoucnost

„Existuje jedno poměrně velké tajemství, o kterém mnohé ženy neví - spousta mužů se chce také oženit a mít děti. Na rozdíl od žen o tom ale začínáme uvažovat a mluvit až poté, co ji důkladně poznáme a zamilujeme se,“ uvádí kouč.

Takže ano, svatba i děti jsou mnohde v plánu, jen o tom není potřeba mluvit na prvním, druhém či třetím rande. To se týká jakéhokoli podrobného plánování společné budoucnosti.

Muži a první rande. Co je zaujme, co naopak odradí

Vztahy a sex

Předpokládá, že všichni muži jsou stejní

„Stejně jako ženy jistě nechtějí být srovnávány se všemi našimi bývalými přítelkyněmi, nechtějí být muži házeni do jednoho pytle s tím, že jsou všichni naprosto stejní,“ vysvětluje kouč.

Právě za takovými myšlenkami často stojí jedna či více špatných zkušeností ze strany žen, což je pak ještě více utvrzuje v tom, že najít slušného muže není možné. Jenže právě takové chování a smýšlení potenciálního slušného muže velmi rychle odradí.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám