Hlavní obsah

Oscaři 2023: Nejkrásnější šaty slavnostního večera

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

V noci z neděle na pondělí se v americkém Los Angeles odehrál 95. ročník udílení Oscarů. Slavnostního předávání prestižních filmových cen se zúčastnilo velké množství hereček a herců. Podívejte se na nejpovedenější modely přítomných hostů.

Foto: Profimedia.cz

Modelka Cara Delevingneová

Článek

Opulentní večer přinesl hned několik zajímavých rób. Jemné pastelové tóny střídal třpyt, volány a zář a nebyla nouze ani o velmi technicky komplikované modely.

Příkladem šla oblíbená zpěvačka Lady Gaga, která sáhla po černé róbě z dílny Versace. Ta ale byla cokoliv jen ne nudná. Průhledný korzetový živůtek sahající až pod úroveň boků příjemně kontrastoval s tradiční širokou sukní.

Další povedený model předvedla herečka Salma Hayeková, která jako vždy sáhla po šatech z dílny Gucci. Tentokrát se jednalo o oranžovou vypasovanou róbu z drobných pajetek, která skvěle obepínala hereččiny pověstné křivky.

Oscary ovládl film Všechno, všude, najednou. Češi sošky nezískali

Film

Pomyslnou královnou večera se stala modelka Cara Delevingneová, která na slavnostní večer zvolila velkolepou rudou róbu z dílny libanonského návrháře Elieho Saaba. Elegantní róba s asymetricky řešeným živůtkem na jedno rameno a hlubokým rozparkem byla jednoznačně k nepřehlédnutí. Krásné diamantové šperky a ladící saténové sandály na vysokém podpatku už byly jen třešničkou na dortu.

Herečka Ana De Armasová vsadila i tentokrát na jednoduchost a oblékla třpytivé šaty z dílny Louis Vuitton. Šaty měly podobný tón jako hereččina kůže, a proto působily velmi decentně a étericky.

Po třpytu sáhla také oblíbená herečka Jamie Lee Curtisová, která všem dokázala, že i žena po šedesátce se nemusí bát korzetového střihu a flitrů.

Grammy 2023: To nejlepší z červeného koberce

Styl

Velkým překvapením pak byla účast těhotné zpěvačky Rihanny, která své těhotenské bříško oblékla do odvážných, ale přesto elegantních šatů z dílny tuniské módní značky Alaïa.

Dokonale padnoucí smokingy předvedli herci Brendan Fraser či Austin Butler.

Všechny zmíněné outfity naleznete v naší galerii.

Večerní róby z pařížského Haute couture týdne módy

Styl

Reklama

Související témata:

Související články

Ceny BAFTA 2023: Nejkrásnější róby večera

V neděli 19. února proběhlo v londýnské Royal Albert Hall slavnostní předávání cen britské filmové a televizní akademie BAFTA. Události se zúčastnilo velké...

Kožená bunda – základ šatníku

Kožené bundy patří mezi stálice dámského i pánského šatníku. Jejich výhodou je, že sluší všem bez ohledu na věk a dají se velmi snadno kombinovat.

Výběr článků

Načítám