Hlavní obsah

Milánský týden módy ovládla přehlídka Dolce & Gabbana

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Luxusní módní značka Dolce & Gabbana představila na Týdnu módy v italském Miláně, který probíhal od 21. do 27. února, svou nejnovější kolekci podzim/zima 2023. 

Přehlídka Dolce & Gabbana na Týdnu módy v MiláněVideo: Reuters

 
Článek

Návrhářské duo Domenico Dolce a Stefano Gabbana zahájilo svou nejnovější módní přehlídku modelem černých průsvitných šatů s chlupatým límečkem a černými rukavicemi.

Následovaly kalhotové kostýmy a kabáty. Nechyběly také tradiční sexy šaty, tentokrát nejčastěji v poloprůhledné variantě z tylu a šifonu.

Kolekce s názvem „Sensual“ představuje smyslnost jako důležitou součást ženskosti, která nemá nic společného s tím, co je sexy. „Smyslnost je bytostně spojena s vnitřním prožitkem, díky kterému jsou ženy spontánní a přirozené. Bez jakýchkoli výmyslů,“ uvedli návrháři v tiskové zprávě.

Foto: Profimedia.cz

Přehlídka značky Dolce & Gabbana

Barevná paleta celé přehlídky se nesla ve znamení červené a černé, které doplňovala zlatá. Oblečení v detailech zdobily černé krystaly a peříčka zejména na límcích.

Mezi modelkami na mole nechyběla ani Ashley Grahamová. Vyhledávaná plus-size modelka měla na sobě vypasované rudé šaty s dlouhým rukávem a rafinovaně zdobeným výstřihem.

Přehlídka vzbudila na sociálních sítích lavinu pozitivních reakcí. Na akci nechyběla ani současná tvář značky podnikatelka Kim Kardashianová.

Jak se značka Dolce & Gabbana snaží vrátit do hry

Styl

Foto: Profimedia.cz

Modelka Ashley Grahamová na přehlídce Dolce & Gabbana

Přehlídka značky Viktor & Rolf obrátila módu vzhůru nohama

Styl

Zvířecí hlavy na přehlídce značky Schiaparelli rozdělily svět módy na dva tábory

Styl

Reklama

Související články

Nový módní trend: Klaunské boty

Úkolem módy je nejen produkovat oblečení, ale také šokovat a vzbuzovat kontroverze. Dokonalým příkladem tohoto tvrzení je nový trend tzv. „klaunských“ bot,...

Výběr článků

Načítám