Hlavní obsah

Grammy 2023: To nejlepší z červeného koberce

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

V neděli 5. února proběhlo v americkém Las Vegas slavnostní předávání cen Grammy. Nejvýznamnější hudební ocenění na světě přilákalo i letos velké množství hudebníků a celebrit. Jaké šaty měli na sobě?

Toto video už bohužel nemůžeme přehrávat z důvodu vypršení internetové licence

Hvězdy na červeném koberci při udílení cen GrammyVideo: Courtesy: Recording Academy, Reuters

 
Článek

Předávání cen Grammy je za námi. Na 65. slavnostním ceremoniálu zářila především americká popová zpěvačka Beyoncé, která se stala rekordmankou prestižní ankety. Po letošním roce je majitelkou dvaatřiceti cen.

Na předávání dorazila v korzetových šatech se stříbrnou vlečkou s volánky od značky Gucci, které pro ni vybral renomovaný stylista celebrit Kj Moody.

Velmi odvážný outfit zvolil oblíbený zpěvák Harry Styles, který vyhrál nejprestižnější ocenění, a to album roku. Na pódium dorazil v třpytivém overalu s hlubokým výstřihem od značky Egon lab, který byl vytvořen z krystalů Swarovski.

Zpěvačka Camila Cabello se předvedla na udílení cen Grammy v perlové podprsence s květinami a černé sukni s vysokým rozparkem od brazilské značky PatBO. Model, který toho mnoho nezakrýval, přilákal nejen mužské pohledy.

Zlaté glóby 2023: Nejlepší šaty večera

Styl

Zpěvačka Adele si převzala ocenění za nejlepší sólový popový výkon. Na akci dorazila v jednoduché, ale prudce elegantní róbě z vínového sametu od značky Louis Vuitton.

Kontroverzní zpěvák Sam Smith se tentokrát nedal přehlédnout. Se svojí rudou skupinkou na sebe strhl na červeném koberci nemalou pozornost.

Po stejné barvě sáhla i oblíbená zpěvačka a raperka Lizzo. Ta vsadila na velmi extravagantní model od italské módní značky Dolce & Gabbana, který byl složen ze šatů a květinové kápě.

Na třpyt a lesk vsadila hotelová dědička a zpěvačka Paris Hiltonová. Její i další outfity naleznete v galerii.

Beyoncé vytvořila nový rekord Grammy

Kultura

Nezapomenutelná show Kendricka Lamara

Kultura

Reklama

Související články

Výběr článků

Načítám