Hlavní obsah

Hromadná nehoda v Turecku si vyžádala deset obětí

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Ankara
Aktualizováno

K neštěstí došlo na dálnici asi 150 kilometrů východně od Istanbulu za husté mlhy. Srazilo se nejméně sedm vozidel včetně tří autobusů a jednoho nákladního vozu.

Foto: Anadolu Agency

Záchranáři zasahují u nehody na dálnici u tureckého města Sakarya

Článek

Deset lidí přišlo ve čtvrtek ráno o život a více než 50 bylo zraněno při hromadné dopravní nehodě na severozápadě Turecka. S odkazem na místní média o tom informovaly agentury Reuters a AP.

Sedm vozidel, včetně tří autobusů a jednoho nákladního vozu, se srazilo na severomarmarské dálnici poblíž města Sakarya ve stejnojmenné provincii, uvedla turecká státní tisková agentura Anadolu. Příčina nehody dosud nebyla stanovena.

Podle tureckých médií se v oblasti vyskytovala hustá mlha, která výrazně omezovala viditelnost.

K nehodě na Vyškovsku letěl vrtulník, fabie se tam srazila s dodávkou

Krimi

Yaşar Karadeniz, guvernér provincie Sakarya, podle agentury Anadolu uvedl, že zranění byli převezeni do celkem deseti nemocnic v okolí.

Řetězovou nehodu podle něj pravděpodobně způsobil náraz automobilu do nákladního vozu za nízké viditelnosti. Úřady mají za to, že někteří lidé zemřeli až poté, co po srážce opustili své automobily a srazila je jiná vozidla.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám