Hlavní obsah

Dvě dívky na zastávce v Karlsruhe brutálně zkopaly a zmlátily třetí teenagerku

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Karlsruhe

Šokující scény se odehrály na stanici metra ve městě Karlsruhe na jihozápadě Německa. Dvě dospívající dívky tam brutálně mlátily třetí. Videozáznam napadení nyní koluje po internetu. Není zřejmé, na jaké stanici ani kdy se čin stal. Zatím není známa ani identita oběti a pachatelek. Policie začala případ vyšetřovat, píše server týdeníku Focus.

Foto: Twitter

Záběr videozáznamu z útoku na dívku v metru v Karlsruhe

Článek

Na videu o délce 40 sekund je zaznamenána spousta kolemjdoucích, kteří brutální scénu pouze sledují, ale nikdo nezasáhne ani napadené dívce nepomůže, píše server. Na záběrech jsou dvě dospívající dívky, které povalily třetí na zem a tam ji začaly mlátit.

Jedna z pachatelek popadla napadenou za vlasy a druhá ji udeřila pěstí do obličeje. Pak jedna z útočnic vyskočila a oběť plnou silou kopla nohou do zadní části hlavy. To už se útočnici druhá spolupachatelka snažila trochu mírnit a křičela: „Přestaň, je nemocná“. Oběti se nakonec podařilo utéct.

„O videu víme. V současné době případ vyšetřujeme,“ sdělil deníku Bild inspektor Matthias Göhrig.

Před několika týdny policie v Karlsruhe informovala o podobném útoku ve stanici metra Marktplatz. V té době dívčí gang pronásledoval 14letou dívku na nástupiště stanice metra, kde byla oběť zbita dvěma pachateli ve věku 13 až 16 let.

Reklama

Výběr článků

Načítám