Hlavní obsah

Další opilý řidič vyjel na Slovensku na chodník a srazil ženu s dětmi

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Bratislava

Ve městě Čadca na severu Slovenska vyletěl ve středu opilý řidič se svým automobilem na chodník, kde srazil matku se dvěma dětmi. Žena a děti byly převezeny do nemocnice k ošetření.

Foto: Policie SR

Fotografie z nehody ve slovenském městě Čadca.

Článek

Jak informovala slovenská policie na sociální síti, sedmatřicetiletému řidiči naměřili 1,79 promile. „Další okolnosti a příčiny vzniku dopravní nehody jsou předmětem probíhajícího vyšetřování,“ uvedla policie.

Na Slovensku tak pokračuje série vážných dopravních nehod. V neděli večer v Bratislavě najel šedesátiletý řidič v rychlosti 110 kilometrů v hodině do zastávky městské hromadné dopravy a zabil pět lidí. Po nehodě mu policisté naměřili 1,6 promile. Za trestný čin všeobecného ohrožení mu nyní hrozí trest odnětí svobody na dvacet až pětadvacet let, případně doživotí. Policie oznámila, že sportovní funkcionář Dušan Dědeček, který svým vozem do zastávky narazil, spáchal za posledních jedenáct let 16 dopravních přestupků.

Řidič, který v Bratislavě zabil pět lidí, měl na kontě 16 přestupků

Zahraniční

V pondělí v obci Hrkovce v okresu Levice vjel polský řidič osobního vozu rovněž do zastávky, ale naštěstí tam nikdo nestál. Řidič zřejmě usnul.

Reklama

Výběr článků

Načítám