Hlavní obsah

Putovní výstava Quo vadis, Scientia? dorazila do Kladna

Novinky, Lenka Juračková

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Výstava Quo vadis, Scientia? bude zájemcům přístupna od 12. do 24. září vždy během otevírací doby knihovny. Výstava putuje po 13 krajích České republiky s výjimkou Prahy a seznamuje návštěvníky s aktuálními výsledky v oblasti životního prostředí.

Foto: Lenka Juračková

Malá galerie knihovny (ilustrační foto)

Článek

Expozice jsou pojaty jako celorepublikové, ale v každém kraji se navíc snaží zohlednit lokální problematiku formou speciální prezentace.

Vernisáž první putovní výstavy se uskutečnila v atriu Poslanecké sněmovny Parlamentu České republiky 4. února. Pod záštitou výboru pro vědu, vzdělání, kulturu, mládež a tělovýchovu PS PČR ji připravilo Comenium o. p. s. ve spolupráci s Ministerstvem školství, mládeže a tělovýchovy ČR a Učenou společností České republiky.

Dvojjazyčné postery seznamují s 13 výzkumnými projekty, z nichž 11 jsou velké výzkumné infrastruktury, které získaly podporu Evropského fondu pro regionální rozvoj programu Výzkum a vývoj pro inovace.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám