Hlavní obsah

Představitelka princezen Eva Podzimková se doma na pohádky nedívá, nemá televizi

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Letošní Vánoce stráví herečka Eva Podzimková poprvé jako vdaná paní. Scenáristu Matěje Podzimka, s nímž má rok a půlletou dceru, si brala v létě. Těší se na to, jak si svátky už s větším uvědoměním užije i jejich malá Lota.

Vánoce podle Evy PodzimkovéVideo: Novinky

 
Článek

„Snažíme se mít všechno tak, jak se má. Máme stromeček, postupně zapalujeme adventní svíčky. Pro malou toho máme spoustu, jsou mezi tím i praktické věci, které by potřebovala i bez Vánoc, nicméně teď u nás vede kuchyňka a veškeré potřeby do ní, takže je jasné, co pod stromkem bude. Myslím, že z toho bude mít velkou radost,“ usmívala se Eva.

Ta si ještě pod svým příjmením Josefíková zahrála v řadě pohádek, takže nás zajímalo, jaké pohádky u nich vedou a zda dcera maminku jako princeznu pozná.

„Televizi nemáme, takže tam se mě nedívá, ale když jsme teď byli na výstavě v České televizi na Déčkosvětě, tak tam prodávali DVD s pohádkami, ve kterých jsem hrála. A tam mě poznala. Volala: maminka, maminka,“ vyprávěla herečka.

Klára Trojanová: S Ivanem doma hereckou práci neřešíme

Styl

O pohádky - i když v našem videu se svěřila, že sama už si princeznu zřejmě nezahraje - ale o Vánocích úplně nepřijdou. „Vánoce trávíme u sestry, která televizi má. A předtím jsem trávila Vánoce u rodičů, kde je také televize dlouholetým společníkem. My si ale chceme doma vybrat, na co se budeme dívat bez ohledu na televizní program. Takže máme projektor,“ upřesnila.

Tipy na dárky pro milovníky vaření a pečení

Vánoce

Tipy na dárky, které potěší každou ženu

Vánoce

Inspirace na dárky pro puberťáky

Vánoce

Čím potěšit muže pod stromečkem

Vánoce

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám