Hlavní obsah

Za znásilnění desetileté dostal ruský voják 15 let. Po návratu z bojů začal pít, řekla matka dítěte

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Brjansk

Na patnáct let za mříže za sexuální násilí vůči nevlastní desetileté dceři poslal vojenský soud v Brjansku na západě Ruska navrátilce z bojů na Ukrajině. Matka dítěte vypověděla, že šestatřicetiletý muž po návratu ze „speciální vojenské operace“ propadl alkoholu a začal být nezvladatelně agresivní.

Foto: Envato elements

Ilustrační foto

Článek

Poslední kapkou byl incident z března, kdy opilý ruský voják udeřil svou nevlastní desetiletou dceru a začal ji sexuálně zneužívat, napsal web Pravda.ru s tím, že na případ jako první upozornil telegramový kanál Astarožna novosti. Dceru přiběhla bránit zoufalá matka, které se následně podařilo přivolat policii.

Muž z Orelské oblasti se u soudu ke svým činům přiznal, matka dítěte se však chce soudit dál o náhradu za morální újmu, informují ruská média. Odsouzený muž se ruské invaze na Ukrajinu zúčastnil od srpna do listopadu 2022, k armádě se připojil jako „kontraktnik“, tedy dobrovolně na základě podepsané smlouvy.

„Agresivní zombie zaplní ulice našich měst a budou zabíjet kolemjdoucí.“ Ruští lékaři jsou zoufalí z navrátilců z bojů

Válka na Ukrajině

Reklama

Výběr článků

Načítám