Hlavní obsah

Jaroslav Kulhavý: Kilometry na kole nepočítám, na další profesionální sezónu to nevidím

Během kariéry vyhrál biker Jaroslav Kulhavý prakticky všechno, co se vyhrát dalo. Je olympijským vítězem, mistrem světa i mistrem Evropy. V disciplíně cross country na sklonku kariéry už vyklidil pozice. Jak sám říká, nechce si jezdit pro dvacátá místa. Co chybělo k páté účasti na olympiádě? A jak daleko byl přestup do silniční cyklistiky? Podívejte se na další epizodu Dobojována, kterou moderuje Jakub Štěpánek. Poslechnout si ji můžete i v audio přehrávači.

Dobojováno KulhavýVideo: Novinky

 
Článek
Jaroslav Kulhavý (*1985, Ústí nad Orlicí)
Na horském kole se stal v roce 2012 v Londýně olympijským vítězem, o čtyři roky později v Riu skončil druhý. V roce 2011 dokázal vyhrát i celkové pořadí Světového poháru, kdy už jako jistý šampion startoval i na závodě v Novém Městě na Moravě. Kromě čtyř triumfů v anketě Král cyklistiky byl dvakrát druhý v anketě Sportovec roku. V posledních sezónách opustil disciplínu cross country a věnuje se vytrvalostním závodům.

Obsáhlé rozhovory s osobnostmi českého sportu. O cestě k úspěchu, době na vrcholu i životě po kariéře. To je sportovně-společenský podcast Dobojováno, který uvádí Lucie Černá a Jakub Štěpánek.

Naladíte každé pondělní ráno na serveru Novinky.cz, Spotify, Apple Podcastech či platformě Podcasty.cz.

Sledovat nás můžete i na Instagramu.

Poslechněte si také naše další podcasty:

Reklama

Výběr článků

Načítám