Hlavní obsah

Radek Štěpánek: Vyrostl na řízcích, ale pod českou vlajkou bojoval vždy jako lev

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Český lev, bojovník, bavič a miláček publika. To všechno je bývalý tenista Radek Štěpánek, který s českým týmem dvakrát vyhrál Davis Cup, domá má olympijskou medaili a dvakrát vyhrál i grandslam ve čtyřhře. Jak vzpomíná na spolupráci s Novakem Djokovičem? Jak vidí kariéru Sebastiana Kordy a kdo ho donutil odepřít si kakao a bagetku k snídani? Podívejte se na další díl Dobojována, který moderuje Lucie Černá.

DOBOJOVÁNO: Bývalý tenista Radek ŠtěpánekVideo: Novinky

 
Článek
Radek Štěpánek (*1978)
Bývalý tenista a někdejší osmý hráč světa v roce 2012 a 2013 vyhrál s českým týmem Davisův pohár a od roku 2016 je rovněž majitelem bronzové olympijské medaile. Na okruhu ATP World Tour vyhrál pět turnajů ve dvouhře a osmnáct ve čtyřhře. Má také dva tituly z grandslamu. Po ukončení kariéry v roce 2017 začal trénovat Novaka Djokoviče, později také Bulhara Dimitrova.  V poslední době se podílí i na herním vývoji Sebastiana Kordy, který je synem českého tenisty Petra Kordy. S manželkou Nicole Vaidišovou má dvě dcery.
Foto: Richard Wágner, Novinky

Radek Štěpánek byl hostem Dobojována.

Chcete si poslechnout rozhovor s vaším oblíbeným sportovcem, na jehož kariéru rádi vzpomínáte? Máte k pořadu připomínky? Napište nám e-mail na adresu redakce@novinky.cz a do předmětu uveďte „DOBOJOVÁNO“. Střípky z natáčení můžete sledovat také na Instagramu

Obsáhlé rozhovory s osobnostmi českého sportu. O cestě k úspěchu, době na vrcholu i životě po kariéře. To je sportovně-společenský podcast Dobojováno, který uvádí Lucie Černá a Jakub Štěpánek.

Naladíte každé pondělní ráno na serveru Novinky.cz, Spotify, Apple Podcastech či platformě Podcasty.cz.

Sledovat nás můžete i na Instagramu.

Poslechněte si také naše další podcasty:

Reklama

Související témata:

Související články

Výběr článků

Načítám