Hlavní obsah

Věčně mladí rebelové Ludvíková, Šteindler a Vávra v klipu kapely Poletíme?

Brněnská kapela Poletíme? přichází s novým materiálem. Děje se tak v roce oslav jejího patnáctého výročí. Představuje písničku Můžeš mi říct, kterou doprovází klip Radima Věžníka s Marií Ludvíkovou, Milanem Šteindlerem a Davidem Vávrou. Na Novinkách.cz má videoklip premiéru.

Skupina Poletíme v klipu k písni Můžeš mi říctVideo: Supraphon

 
Článek

„Jako kapela jsme se po vydání naší poslední desky soustředili jen na koncertní hraní. Po nějaké době přišlo nutkání vyjít s něčím novým, a tak jsme natočili dvě písně. Můžeš mi říct a Potetovaná. Obě písničky znají naši fanoušci z koncertů. Pak ale přišel covid a úplně nám spadnul řetěz. S klipem se tedy znovu k této písni vracíme v klidnější době. Prostě navazujeme na předcovidový plán,“ vysvětluje frontman Poletíme? a výtvarník Rudolf Brančovský.

Rolí věčně mladých rebelů se v klipu zhostilo trio hereckých osobností Marie Ludvíková, Milan Šteindler a David Vávra.

Foto: David Podrabský

Skupina Poletíme? slaví patnáct let.

„Za ta léta jsem pracoval už s hodně známými herci, ale mít možnost režírovat právě s trojicí Ludvíková, Šteindler a Vávra byl opravdu splněný sen, protože miluju jak jejich práci, tak i je coby osobnosti. Spolupráce byla skvělá, myslel jsem, že je budu muset do různých věcí hecovat, ale nakonec to bylo leckdy i obráceně… To vše navíc na super skladbu kapely Poletíme? Je to jedno z natáčení, na které budu vždy moc rád vzpomínat,“ říká režisér Radim Věžník k videu, které je prvním novým klipem Poletíme? po více než čtyřech letech.

„S Davidem Vávrou se známe roky, je to náš velký fanoušek a my jeho. Dlouho jsem ho v nějakém klipu chtěl a teď teprve přišla vhodná příležitost. Navíc v kombinaci s naší milou kamarádkou Marií Ludvíkovou a Milanem Šteindlerem. Všichni tři jsou naše krevní skupina a srdcová záležitost, a natáčení tak bylo opravdu velmi zábavné,“ dodává k hereckému obsazení Brančovský.

Hned zkraje února kapela vyjede na jarní turné o třinácti zastávkách, během nějž si střihne dvoják s podtitulem Best of do gramofonu v brněnském klubu Fléda. Právě tam nahrají Poletíme? své první živé album!

Reklama

Související témata:
Hudební skupina Poletíme?

Výběr článků

Načítám