Hlavní obsah

Marek Ztracený vyprodal Eden za necelou hodinu. Přidává další koncert

Zpěvák Marek Ztracený vyprodal vstupenky na svůj koncert v pražském Edenu za necelou hodinu a přidává druhý termín. Prodejní systém chvílemi kolaboval pod náporem žádostí fanoušků, ale více než třicet tisíc z nich mělo nakonec své vstupenky do hodiny doma. Zpěvák proto přidává druhý koncert. Odehraje se den po tom prvním, tedy 18. června 2023.

Foto: Petr Horník, Právo

Marek Ztracený na pódiu v pražské O2 areně. Příští rok ho čeká pódium na fotbalovém stadionu, a to hned dvakrát.

Článek

Oficiální prodej začal ve čtvrtek v sedm, v osm hodin už nebylo možné si vstupenku koupit. Příznivci tedy začali ihned na sociálních sítích Ztraceného přesvědčovat, aby přidal druhý koncert. A on je vyslyšel.

„Nemohl jsem tomu uvěřit. Nikdy nezapomenu na ten moment, kdy se ke mně ta zpráva o rekordním vyprodání Edenu dostala. Stál jsem a bál se, že se probudím. Chci všem fanouškům poděkovat za to, že to chtějí prožít s námi, a říct, že si toho moc vážím, že se mají na co těšit a taky že nebudou litovat. Omlouvám se všem, na které se nedostalo, vnímám ty stovky a tisíce zpráv, jestli nepřidáme druhý termín. Neumím si představit, že bych vám řekl ne. Oznamuji tedy, že přidáváme druhý termín hned den poté, tedy v neděli 18. 6. 2023. Doufám, že máte radost jako my a že tentokrát už se snad dostane na všechny,“ říká Marek Ztracený.

Již dříve přitom oznámil, že po koncertu v Edenu si dá od živého vystoupení na pár let pauzu. Vstupenky na přidaný koncert budou v prodeji v pondělí 17. října od 19 hodin.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám